Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 08:57   #552
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Kolejny fake, kolejna ocena.
Grafika: 9/10 (Cienie na górach, paintowe kreski na Orcu Demonie)
Ortografia: 8,5/10 (Króló, acha, RookGaard przez jedno "a")
Gdybyś robił tyle fake co ja, też miałbyś prawo do takiej pomyłki. Acha sie pisze przez ch A rookgaard, tak(oryginalnie z tibia.pl):
Mapa świata
Mapa respawnu
Ab'Dendriel
Ankrahmun
Carlin
Cormaya
Darashia
Edron
Fibula
Kazordoon
Mintwalin
Outlaw Camp
Plains of Havoc
Port Hope
Rookgaard
Thais
Venore
Cytuj:
Średnia: 8,75/10
Plusy i minusy
Plusy: Teksty noobów (+ 0,5), efekty kolorów na Lordzie Pypku (+ 0,5) dwukolorowe światło w Oracle (+ 0,75).
Minusy: S-P-R Lord Pypek (- 0,5, jeżeli to specjalnie to mnie popraw), angielskie słowa w nazwach (- 0,5).
Ocena: 9,5
S-P-R miało oznaczać w połowie "super" i oznaczać przemijającą siłę "super hero" żeby Avager się nie skarżył "Nie lubie fake'ów o super heroach"
A angielskie: Bo durnie wyglądało by Wojownik pierniczek. A w dodatku tibia to gra angielska
Cytuj:
BTW. Ja już się domyślam kto to jest ten Angel... Nie, nie powiem.
Mi to nie przeszkadza, chcesz to mów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mag 231
Już był taki fake'i
A przełożyć cie z baseballa?

Cytuj:
@Crowal:
Na tym co robiłeś wcześniej szczerze się zawiodłem. No trudno
Owszem, na początke fabułę miałeś niezgorszą, zwłaszcza że ty rozpoczyąłeś, lub byłeś jednym z rozpoczynających motyw inwazji, ale potme już kicha. Jedno z moich skojarze to było "Moda na Sukces"
Rozumiem... No ale dodaje kilka wątków i u mnie jedna rozmowa nie trwa 10 odcinków
Cytuj:
Co do ostatniego odcinka:
Angelem IMO będzie albo:
- Astro Jeleń
albo:
- zwycięzca konkursu fake'owego
Ciekawe... Ciekawe...

Cytuj:
No i sam outfit Aniołka:
Jeżeli to aniołek to już nawet lej na skrzydła (chyba że jesteś psycholem który lubi się w takim czymś babrać ;P)
Ale outfit mógłby chcoaiż być zmieniony - przerobiony czy cuś
choćby zmixowanych apre outfitów
a tak to mamy w efekcie aniołka z kołczanem na plecach (jak to astro - no to chociaz mógłby potem o kołczan przecież poprosić)
Nie jestem dzieciuchem który uważa że anioły koniecznie muszą mieć skrzydła. Dla mnie to nie problem, ale po co?
I nie będziesz mi mówić jaki ma być outfit, bo ja znam fabułę i ja wiem o tym najlepiej(mam już zagadke dla necro ) Ważne że jest kolorowy.
Cytuj:
Fabuła nadal trochę przygaszona, ale zobacyzmy co dalej.
Troszkę mi nie pasuej fakt nagłego pojawienia się całej armii ludzkiej bez podstaw- rangersów, itd
Bo to ostatnie kilka odcinków, a dopiero mi się o tym przypomniało...
Ranger to miano dla "pokojarzenia" kto jest kim. Byli to(inteligentni) gracze tibijscy... A armia nie jest ogromna, bo to tylko rook.

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i

Ostatnio edytowany przez Crowal - 28-04-2006 o 09:01.
Crowal jest offline