Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Malfy
A poza tym To Mala Ekipa Zabijajaca Hashara  Udalo mu sie uciec :/
Ale Jego Koledzy Padli  Gz noob  Odechce mu sie Blokowac
<Nie cytujemy zdjęć>
|
buahaha... nikt nie padł... czy ktoś widzi na tym ss aby leżało jakieś ciało? bo ja nie widze... może jestem ślepy czy co?... padłeśto ty jak twój dobry kolega Kalili prubował ubic mój team na Dl Double Resp i mnie, jednak ja bloknelem ciebie w odwecie i tak o to ty padłeś... a shoterzy na dl padli bo jeden mial kicka a drugi freeza, i tak odzyskałem ich żeczy wiec niczym się nie martwią...
co do oddania tych itemów... to tym co zajebałem że tak powiem... to czymś mi zawinili... Każden!!... Stolar ty mi najbardziej... Jedno co mnie śmieszy a za razem zdziwiło to to, że kalili sam powiedział, że ty też kradniesz... co do Kaliliego, to chyba prawie każdy sie na nim poznał.. Lurer, Debil, Idiota... brak słów... Dwim~ chyba najlepiej wie, kto to Kalili, miał z nim kilka przygód... To chyba na tyle.. Hashar to przeszłość grajcie sobie na tej Harmoni, gdzie co drugi player to noob a 70% pacc to nooby i złodzieje ktorzy nawet 3 Fishe potrafia ukraść... Bye... Shemsu-hor oddam ci to napisz na gg.. to sie dogadamy =].. i tak tam nie gram wiec mi to lata ;p...
Pozdro Sengir, Ther~, Dwim~, Shems~... To jedyni co chociaż troche mnie bronili...