Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 12:19   #746
apfel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 04 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: astera
Poziom: 22
Skille: 14/27
Poziom mag.: 25
Domyślny

Mój osobisty pomysl na bron no poprostu fenomen

A więc

Nazwa:Kusza kapusciana
Atak:9999999999999(zieleninka to pszyszlosc kazdego palla)
Obrona:999999999999
Rencznosc:2 ręczna + schowek na kapuste
Specjalnosc:Wy*******a 50000000000 kapuch na sekunde nik niezdonzy sie ochronic

Krótka historia:Muwsz och po trudnym huncie na dragonach lordach odchodzisz od kumpli i zmiezasz w kierunku swego domu (przyjmijmy ze do venore) lecz w czase huntu i jak przed huntem sledzil cie ktos pewnie slyszal ze skonczyla ci se amunicja i niemasz many jedzonko tez sie skonczylojestes w prawdziwych opalach myslisz sobie to noobek czy nie masz w swoim bp dragon shelda i 5 k wien co masz zrobic ?? podrodze napotykasz sie na kupca który mówi wiem ze skonczyla ci se amunicja mam cos dla ciebie za 100 kapust 200 gp hmm niezla oferta ale myslisz se co to da kapusta slaba tak a wienc kupiec mówi dam ci 1 kapuste na próbe zgadasz sie i stajesz oko w oko z ziomkiem który cie sledzil patrzysz na lvl ma 60 i jest knightem myslisz sobie co mu moge zrobic tom kapustom to samobujstwo wienc on atakuje pierwszy ''pierwszy hit 300 zostaje ci jeszcze 590 hp niemasz uha mana wysiadla celujesz kapustom i co sie dzieje ....... tak knight pada niemial szans podchodzisz do knighta i go plondrujesz mmm ma 5k fajnie idziesz do sprzedawcy kupujesz 3000 kapust i odchodzisz dalej i jak prosto poszlo z knightem .
Wypda z :Oczywiscie z królika lecz mogom jej uzywac tylko palladyni i postacie magiczne chociaz palek moze jom tylko zdobyc z krulika wypada ona ''zabijasz 300 królików jedna ci wypadnie

apfel jest offline   Odpowiedz z Cytatem