Uwazam ze nie mozna robic afery wokoł tibi i mowic ze to jest narkotyk itd. zgadzam sie z naczelnym "Click'a" ktory powiedzial ze zdarzyl sie jeden patologiczny przypadek przez tibie gdzie nastolatek pobil matke itd. i przez to nie mozemyy robic tak wielkiego problemu ktorrgo glowna przyczyna sa media. Tibia wciąga, ale przecierz kazda gra wciąga którą lubimy grać nie mozna powiedziec ze jest to gra "narkotyk"

uwazam ze ta cała sytuacja jest chora i jezeli ktos jest poddany na uzaleznienia jakiegokolwiek typu i niemoze grac w takie gry to niech porpostu nie gra i niech media nie trabia ze jest to gra narkotyk tylk oi wylacznie przez jedno glupie dziecko (kolejny noobek)

Tibia jest poprostu hitem w Polsce który powoli sie rozwijal wsrod graczy i predzej czy pozniej musialo do tego dojsc ze media sie nie zainteresuja
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
O Jezu moj kolega jest knightem i nawala z rozdzki a ja drutem i nawalam krzeslem !
|
Co do urywek z Faktów to sie zgadzam z tym kolesiem w czapeczce to bylo przegiecie hahaha

ale ogladnij ten urywek jeszcze raz dokladnie bo tam tam nie ma mowy o zadnym krzesle to po pierwsze tylko koles mowi tak "Kumpel jest knightem i wali z axa! a ja jestem druidem i wale z rozdzki" (mala poprawka)