Ale jak juz pisalem kompletnie mi nie zalezy na tym sprzecie i na tej grze, wiec czemu mam to trzymac dla siebie i cojakis czas tylko sie logowac zeby mi postaci nie skasowalo ;p Jeszcze zapomne kiedy i szlag wszystko trafi

Rarki rozdam znajomym (ktorych juz niewiele zostalo

)
Co do loterii, to bedzie wygladac w ten sposob:
Zaloze na tibia.com dzis okolo polnocy temat w ktorym nalezy napisac posta z nickiem i miastem. po 48 godzinach zlicze osoby ktore tam napisaly i mialy lvl 30+ (sorki, nizej nie bedzie), oraz sa obywatelami Danubii. Oczywiscie kazdego policze max raz, a numerek w loterii bedzie odpowiadal kolejnosci pisania postow.
Nastepnie zaloze loterie na erig.net z odpowiednia iloscia ludzi i ustawie natychmiastowe losowanie. Nagrody wolalbym rozdac osobiscie najprawdopodobniej we wtorek, wiec poprosze zwyciezcow o stawienie sie o jakiejs porze w venore dp ;p Ostatecznie bede rozsylal parcelami, ale to te mniej wartosciowe rzeczy ;p
No i pozniej (niekoniecznie tego samego dnia) bede wywalal resztki sprzetu w dp - bedzie jeszcze kilka ciekawostek jak V shield, GS, C legs, dekoracje ;p