Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 16:05   #78
seedee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

seedee ma numer GG 3463467
Domyślny

Ja powiem tak, i raczej mysle to, co wiekszosc ludzi tutaj, zobacze na wlasne oczy, to uwierze... pozatym, It's a Sword of Fury, czy jaki tam byl opis tego itemku... powiem tak...

wszystkie opisy itemkow, waga, def, atk, arm itd sa opisane w plikach *.spr... jakos nikt nigdy tego nie znalazl, a sa tam opisy itemkow jakich nawet jeszcze czlowiek na oczy nie widzial... powiem wiecej... moze to byc ots... moj znajomy ma real mapke rooka, i nie znajdziesz zadnej roznicy... wierz mi, lecimy dalej, 16 lvl to nie tak duzo, a wyprowadzic nawet wszystkie chary z rooka to tez nie klopot, lecimy dalej, jakis ktos tam gadal po szwedzku, czy jakiemus tam... zastanowilo mnie to, dlaczego na wpisane na tibia.com Bartek/Poland... ale tego juz nie skomeptuje... jak masz odwage, to umów sie chociaz ze mna i pokaz taki itemek...

myslales ze ujdzie ci na sucho taki przekret, wystarczy spojrzec na date zalozenia konta na tibia.pl, jakby to umiescil jakis ze starych i szanowanych czlonkow tibia.pl to i tak bym sie musial przekonac na wlasnie oczy, a jakim cudem mam uwierzyc w filmik, na ktorym nie moglem nawet sprawdzic Otsowej zasady półlaga... jesli ktos grywa na ots to wie o co mi chodzi... jakbys jeszcze poszedl cos uderzyc to musial bym sie spotkac i tak, ale dalo by mi to do myslenia...

jedna sprawa, NIKT NIE UWIERZY, puki nie pokazesz kazdemu z osobna tego spikey'a

Ostatnio edytowany przez seedee - 28-04-2006 o 16:12.
seedee jest offline   Odpowiedz z Cytatem