Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 16:29   #277
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yattaman
Sword - Uzywam ich postacia na Pacerze, dlatego ze z bp Ice Rapierow moge bezproblemowo wziac draga na pare hitow na 20 lvl. Poza tym nie tylko main sie liczy - swordy to ulubiona bron rookstayerow, chociaz niektorzy uzywaja clubow zeby oszczedzic kasy na katane(1 def nie robi roznicy). Ale jak komus na rooku wypadnie poison dagger z mino, to juz bedzie pewne ze dzieki temu nozykowi zdecyduje sie na swordy .

Axe - Uzywam ich postacia na Harmonii, dlatego ze maja duzo ataku wiec nie mam zadnych problemow w zabiciu valkirii na 10(na 9 tez nie mialem,bije z double axe)lvlu, ze skillami 32/28.

Club - Club nie jest wcale zly. Np. taki warhammer to gostek chcial po 300 gp sprzedac, a on ma 45 ataku(1 mniej niz GS), a def sie nie liczy. A poza tym inne bronie z clubow tez nie sa drogie(z wyjatkiem skull stafa). Wada jest to, ze na 100 lvlu, na anihilatorze jest tylko sword i axe, a thunderhammer mozna zdobyc tylko po zdymaniu orshabaala.Ale 100 lvl to co najmniej rok grania.
powiem ci tak
sword---nigdy niepróbowałem
club----miałem nadzieje---82
axe--skill-----bende testował
Więc niepiż mi że club jest dobry bo jest do bani!!!!!
Sam się przekonałem i tylko straciłem czas sux club---gdyby Th był w ani było by innaczej