Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 17:01   #1038
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??

@News
Niestety hackneli Rissiela stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/
A ty jak bedziesz pil z koleszkami browara to powiesz ze musiales oszukiwac i lamac zasady producenta bo nie miales jaj zeby poradzic sobie sam w grze komputerowej ? nie masz czlowieku wogole racji , twoi "gramy w 5" kolesie to typowy przyklad dna spolecznego , a ty to popierasz glopim pieprzeniem bo nic madrego nie przychodzi ci do glowy.