Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2004, 08:14   #54
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Comment do zdjeć:buhahaha^^

Cytuj:
Dobre jest rożwnież to że palli szybko ucieka i gsa na 30 levelu rozwala a knight nie szans
Każda profesja biega tak samo szybko,a GS się nprawde nie opłaca,jak ja tłukłem swojego to fakt zchodziło mi te do 7 SD i mana fluidy,miałem straty ale zajarke że go zabiłem(a po bloody herb już pójśc nie mogłem ),więc się nie opłaca ale go zaliczyłem "na sposób knighta"(z bliska).Ale knightowi przy 7x/7x opłaca sie tłuc dragi jak na 1 zużywa 1-3 UH to mało,tymczasem pal na takiego draga zuzyje wiecej uh/vite + bełty.

Cytuj:
Knight jak chcesz mieć odrazu prosto, a potem trudno.
Palladyn jak chcesz mieć najpierw trudno, a potem prosto.
Och przperaszam drogi paladynie że twój trening jest męczący,jak ci przeszkadza zrób sobie knighta.Odrazu prosto? Musi zakupić dobry eq a wtedy wymiata,palek to nawet p-set kusza i na necro lub cos innego.Dla mnie odwrotnie pal ma na początku łatwie a to dlatego że robi początkowo expa szybciej więc ma wiecej kasy a knight chodzi na dwarfy i roty.Po czasie pal expi na smokach gs a knight albo siedzi na soldierach albo jak trenowal dluzej to zaczyna cos blokowac i sinako mi sie sypie rowno.

I tak ciagle uwazam ze knight jest lepszy.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem