Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2004, 08:50   #74
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Powiem tak-nie jest to warte zachodu Ale jak chcesz to MYSLE ze wygladaloby to tak(ja BG przeszedlem bez zadnych magow bo w jedynce sa jeszcze cianiarscy): odbijasz Dynaheir, zabijasz ja(zeby byl szary portret) przylaczasz Edwina wskrzeszasz Dynaheir...Ale mowie nie wiem czy to wypali bo ja na serio nie mialem ich w teamie...Moze to z zamiana w kamien tez wypali...Ale nie mam pojecia....
Aha, jak sie myle to prosze na mnie nie bluzgac Wg mnie w BG magowie sa calkowicie zbedni-w dwojce to co innego, Abi-Dalzim jest zupelnie niezbedny, a do walki z innymi magami to wylomy i przeszywajace magie musza latac gesto W BG najlepiej miec z 3 wojow walczacych mieczami, zlodzieja, kaplana i jakiegos lowce czy cos specjalizujacego sie w lukach-taka druzyna rozniesie wszystko...Proponuje:Ty, Khalid, Kagain-1 linia, Imoen-zlodziej, Kivan-lucznik, Jaheira-gratis do Khalida to juz niech bedzie jako kaplan Ale mozesz tez ja zabic i przylaczyc Yeslicka...
To tylko moje oodczucia, jak chcesz sie bawic magami to prosze bardzo Powodzenia!