Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
ciekawe jak dlugo bedziesz mogl expic? chyba nie grasz dlugo na tym servie i nie orientujesz sie jakimi prawami a wlasciwie bezprawami tu sie zyje. Przyjdzie i pora na Ciebie... Zreszta jestes nikim znaczacym wiec nie powinienes sie mieszac w sprawy, ktore Cie nie dotycza...
|
Nie zwracaj uwagi na idiotów "Bo Ch*j pisze się przez Ch" UHAHUAUHAHUAHUA
NO I CO? mi się podoba H*j i co mi zrobisz, jak tak bede pisal?
Co za frajer boooooooooze Dobrze Raul napisal H*ja wiesz wiec wy****alaj stad :* ,,|,,
Skad ty mozesz wiedziec czy ja lize dupe ziomkom na rlu, mistrzu?
Prosze wyjdz z tego forum bo to nie dla kretynow, to mnie zastanawia jak Cie tu wpuscili. Nie widziales na drzwiach napisu "NIE DLA KRETYNÓW"?
@Gammbler
NO SHIT!?
WIelka k***a elita Wanted. Ludzie jak mi was szkoda, popatrzcie troche na siebie omg. Jak psy.
@Wanted members (DoGs)
mam juz dosc czytana waszych z****nych postów
powiedziec prawde o jednym to J****e psy juz go bronia wiec... Fuck ya all!
HAIL NG
HAIL DOF
HAIL VISION
@Jakis tam **** nie wiem kto to
Cytuj:
cytuje cie "Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!" - gdzie tu jest napisane "nie expilem juz przed wojna", czy to aby na pewno ja mam problemy z nauka?
|
Wiec wpie*****sz sie w polowie forum i piszesz glupie posty. Przeczytaj wszystkie moje posty to sie pajacu dowiesz