jałowa debata.
jestem ciekaw (ci co placili) co zrobicie jesliby was teraz ktos z wanted ruszyl.
zapewne zapłacicie 2 raz.
wiec draz ma teraz całe "farmy" gosci ktorzy na niego zarabiaja.
Wy mieliscie przeciw niemu walczyc a daliscie do reki kase za które wbije kolejnych 15 lvli na demoni w kosmicznym tempie.
Visko~
a co ty wiesz o szansach? widziałes ty kiedys wojne? poza filmikami na tibicam? tydzien sie nikt z DoF nie loguje to juz trzeba 300k na lade Drazowi wywalic i jeszce tyłek wylizac zeby 400k nie zaspiewał.
motywy
najzabawniejsze jak czytam texty
" nie bede sobie zycia całego marnowac, wole zapłacic niz tkwic w bezsensownej wojnie "
powodzenia dla ludzi
naprawde uzaleznienie od tej gry co ludzie maja jest ogromne, ktos tydzien czy 2 grac nie moze to juz panika go ogarnia, nie ma co robic wieczorami - traci " sens zycia "
nie mowcie ze tak nie jest - ja np lubie jezdzic na rowerze, grac w piłke - ale jak jest zima to całe pół roku nie moge tego robic! ale jakos sobie kłaków z czupryny z tego powodu nie wyrywam, lubie piatkowe "pokerowe" wieczorki z gosciami z mojej klasy ale jeszcze mi nie odjabalo zeby leciec np w poniedziałek do kasyna całe swoje siano przegrac.
a z tibia jest inaczej, bo uzalerznia masakrycznie i na amen
nie mowcie ze tak nie jest - powodów jakie ludzie podaja ze placa jest 1000- ale 95% sprowadza sie do jednego- nie wyobrazaja sobie zycia bez swojego chara- tracac go ogarnia ich panika.
smutne ale prawdziwe - nie bede nikomu wbijac i pokazywac palcami- bo i tak macie sami z soba wiekszy porblem niz jestem w stanie wam zaszkodzic textami z forum
Cors
|