Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Rycerza albo paladyna, ogolnie postacie magiczne nie sa dla ludzi ktozy chca sie poddac przed 50 lvl.
|
Tak, ale temat dotyczy druida i sorca a nie wszystkich profesji.
Cytuj:
Behemoty mozna polowac calkowicie spokojnie bijac z mort i leczac blokera z sio.
Warlocki tez, demony jedyny problem to to ze bloker wychodzi z ekranu lurujac w Hell, ale dla high lvl druida to tez nie problem.
|
faktycznie trzeba chyba bardzo dużego levelu bo osobiscie nigdy nie widziałem zeby druid shoter na demonach leczyl bloker exura sio. Bardziej może na beho/warlock (a widziałem dużo huntów).
Cytuj:
zanim zaczniecie sie wypowiadac i teoretyzowac na temat co jest lepsze na wysokim lvl sprobujcie pogadac z ludzmi na 100+ jakich czarow aktualnie uzywaja:
Druid: exori vis, exori mort, exura sio "...", exura gran, czasami mass heal do leczenia summonow.
Sorc: exori vis, exori mort, exura vita, exura gran, czasami UE do czyszczenia questow.
|
znam paru sorców 100+ i z tego co mi mowili to gdy expia na np. dragach,gs-ach, as to głownie używają exori vis i energy wave, a znów co do leczenia summonów przez 100+ mass heal jakoś nie moge sie przekonać bo po co wysokiemu levelowi summony ?
Cytuj:
Powiem tylko jedno: SP koncza sie po 2 BP SD albo 3 BP UH... zeby je odnowic trzeba minimum 50 minut 
|
a czy ja mowie że ktoś ma zrobić te kilkadziesiąt bp sd w jeden dzien ? może na to poswięcić pare dni ale przynajmniej przyda mu sie to na wiekszy hunt a nie tak jak druidowi uhy.
Cytuj:
Ma exori vis/exori mort... najtansze w uzyciu czary w grze.
|
a więc w tym aspekcie niczym nie jest lepszy od maga który posiada to samo.
Cytuj:
Ja go zrobilem na 60 
Poszlo mi wtedy zdaje sie 5 BP fluidow, pol BP GFB i pol BP SD.
|
faktycznie może na 60levelu pare bp w tą czy w tą to nic, ale sorcem mógłbys wykonać to o połowe taniej.