Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2006, 21:12   #48
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Rycerza albo paladyna, ogolnie postacie magiczne nie sa dla ludzi ktozy chca sie poddac przed 50 lvl.
Tak, ale temat dotyczy druida i sorca a nie wszystkich profesji.

Cytuj:
Behemoty mozna polowac calkowicie spokojnie bijac z mort i leczac blokera z sio.
Warlocki tez, demony jedyny problem to to ze bloker wychodzi z ekranu lurujac w Hell, ale dla high lvl druida to tez nie problem.
faktycznie trzeba chyba bardzo dużego levelu bo osobiscie nigdy nie widziałem zeby druid shoter na demonach leczyl bloker exura sio. Bardziej może na beho/warlock (a widziałem dużo huntów).

Cytuj:
zanim zaczniecie sie wypowiadac i teoretyzowac na temat co jest lepsze na wysokim lvl sprobujcie pogadac z ludzmi na 100+ jakich czarow aktualnie uzywaja:
Druid: exori vis, exori mort, exura sio "...", exura gran, czasami mass heal do leczenia summonow.
Sorc: exori vis, exori mort, exura vita, exura gran, czasami UE do czyszczenia questow.
znam paru sorców 100+ i z tego co mi mowili to gdy expia na np. dragach,gs-ach, as to głownie używają exori vis i energy wave, a znów co do leczenia summonów przez 100+ mass heal jakoś nie moge sie przekonać bo po co wysokiemu levelowi summony ?

Cytuj:
Powiem tylko jedno: SP koncza sie po 2 BP SD albo 3 BP UH... zeby je odnowic trzeba minimum 50 minut
a czy ja mowie że ktoś ma zrobić te kilkadziesiąt bp sd w jeden dzien ? może na to poswięcić pare dni ale przynajmniej przyda mu sie to na wiekszy hunt a nie tak jak druidowi uhy.

Cytuj:
Ma exori vis/exori mort... najtansze w uzyciu czary w grze.
a więc w tym aspekcie niczym nie jest lepszy od maga który posiada to samo.

Cytuj:
Ja go zrobilem na 60
Poszlo mi wtedy zdaje sie 5 BP fluidow, pol BP GFB i pol BP SD.
faktycznie może na 60levelu pare bp w tą czy w tą to nic, ale sorcem mógłbys wykonać to o połowe taniej.

Ostatnio edytowany przez grzysztof - 28-04-2006 o 21:21.
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem