Temat: Aldora thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2006, 01:31   #152
Haxaxer
Użytkownik Forum

Haxaxer's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haxaxer
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 165
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
Haxaxer ma numer GG 3513925
Domyślny

Sorki za nabijanie posta za postem, ale ... jak nikt nie komentuje to co mam zrobić ? Wiem ! Powiecie mogłem zedytować ! Wiem o tym ! Ja was wszystkich forumowiczów proszę komentujcie ten tamat jak każdy inny, nie jest on gorszy od innego na tym forum, może jest nawet w swoim rodzaju wyjątkowy bo jest tylko jedna Aldorka, Aldorka, na której ja gram !
Apeluję do was !!! Komentujcie ss'ki, bo temacik non stop, dzień w dzień spada w doł i gdy by nie (sorki za wychwalanie się, ale taka prawda ) ja i kilku innych graczy z Aldory, temacik zniknał by w mrokach dziejów...
Oceniajcie, pytajcie, piszcie cokolwiek na temat zamieszczanych skrinków To nie boli, wystarczy kilka miłych słówek Czemuż to ten temat ma byc gorszy od innych tematów na temat osiągnięć z innych serwerków ?
Jest on taki sam jak inne, tylko, że ta machina napędza się sama, gdyby więcej forumowiczów zaglądało by tu, temacik by ruszył z kopytka Dlatego proszę Was jeszcze raz komentujcie, oceniajcie i piszcie etc. etc. etc !
Dziękuję za przeczytanie mojej skromenej wypowiedzi, może ona was troszku przekona do zaglądania na Aldorkę cześciej!

Na osłodę moich paru słowek dorzucę 2 ss'iki

Kolejny Dworc hunt, dość symetrycznie mi to wyszło Dworci, takie byle nic, a podczas 2 godzinek huny można nabić 50 k exp zyskująć około 8 K gp

I kolejny ss'ik z Evul Exp.Widzicie także moją skromną chatkę Jak to się mówi, czym chata bogata...

Comments plx ! Komentujcie, oceniajcie, piszcie ! Nie dajcie temu tematowi umrzeć ! Nie pozwólcie mu zniknąć w mrokach dziejów ! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i graczów Aldorki ! A zapomniał bym o modkach Joł !
m lvl: 8
Haxaxer jest offline   Odpowiedz z Cytatem