Sorki za nabijanie posta za postem, ale ... jak nikt nie komentuje to co mam zrobić ?

Wiem ! Powiecie mogłem zedytować ! Wiem o tym !

Ja was wszystkich forumowiczów proszę komentujcie ten tamat jak każdy inny, nie jest on gorszy od innego na tym forum, może jest nawet w swoim rodzaju wyjątkowy bo jest tylko jedna Aldorka, Aldorka, na której ja gram !
Apeluję do was !!! Komentujcie ss'ki, bo temacik non stop, dzień w dzień spada w doł i gdy by nie (sorki za wychwalanie się, ale taka prawda

) ja i kilku innych graczy z Aldory, temacik zniknał by w mrokach dziejów...
Oceniajcie, pytajcie, piszcie cokolwiek na temat zamieszczanych skrinków

To nie boli, wystarczy kilka miłych słówek

Czemuż to ten temat ma byc gorszy od innych tematów na temat osiągnięć z innych serwerków ?
Jest on taki sam jak inne, tylko, że ta machina napędza się sama, gdyby więcej forumowiczów zaglądało by tu, temacik by ruszył z kopytka

Dlatego proszę Was jeszcze raz komentujcie, oceniajcie i piszcie etc. etc. etc !
Dziękuję za przeczytanie mojej skromenej wypowiedzi, może ona was troszku przekona do zaglądania na Aldorkę cześciej!
Na osłodę moich paru słowek dorzucę 2 ss'iki
Kolejny Dworc hunt, dość symetrycznie mi to wyszło

Dworci, takie byle nic, a podczas 2 godzinek huny można nabić 50 k exp zyskująć około 8 K gp
I kolejny ss'ik z Evul

Exp.Widzicie także moją skromną chatkę

Jak to się mówi, czym chata bogata...
Comments plx ! Komentujcie, oceniajcie, piszcie ! Nie dajcie temu tematowi umrzeć ! Nie pozwólcie mu zniknąć w mrokach dziejów !

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

i graczów Aldorki ! A zapomniał bym o modkach

Joł !