Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Piomos
Phoelerius z nami nie wygrasz i dobrze o tym wiesz. Po kolei:
Wezmę coś z ciebie, tzn. będę stosował taką samą taktykę. Po pierwsze ten save log to kłamstwo. Podopisywałeś kilka linijek, które rzekomo mają nas pokazać w złym świetle. Sorry, ale fake'ów nie toleruje. (Podoba ci się Phoe jak naśladuje ciebie  )
Po drugie, odnośnie mojego hackingu  Nie wypowiadaj się w imieniu ludzi z Bełchatowa, bo żaden z nich nie twierdzi, że jestem rzekomym hackerem. Twoje frajerstwo przewyższa ciebie samego. Nie wiem czemu ubzdurałeś sobie, że ktoś będzie brał na poważnie opinie jakichś flamecharów na tibia.com. Odnosisz się do graczy z Bełchatowa, którzy mają cie głęboko w zadzie. Ofkoz są wyjątki, najczęściej 6 lvl postaci, które boją się ujawnić.
|
faktycznie sa tacy w Bełchatowie którzy maja to w zadzie ;p
a tak bardziej do tematu, połowa z was nie gra/nigy nie grała na antice, i korzystając z okazji obsamrowuje gości/sytaucje o których nie macie zielonego pojecia. Alliance przegraja?Ok DSy poluja,robia questy, zabijają?Ok, ale jak możecie oceniać coś czego nei rozumiecie...?to jest jeszcze bardziej żałosne niz tłumaczenie sie P~