Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Była kiedyś afera z jednym Gmem który sharował/wyporzyczał swoje konto koledze który rozdawał bany swoim wrogom (konto tego Gma zostało chyba usunięte niku nie pamiętam) moim zdaniem te bany są "kombinowane" i był to gwóźdz do trumny ~~Un. No bo skoro zrobili anni dużo wcześniej to czemu nie dostali bana (nawet na podstawie tego filmu?? dopiero jak stanęli przeciwko patsom Gmowi się przypomniało że bana ma dać za anni hmm skleroza, niedbalstwo a może coś bardziej prawdopodobnego ktoś z patsów(lub ich qmpli) "załatwiłim tego bana" No ale niestety to są tylko przypuszczenia i poszlaki :/
|
Co do tego GM .1 Owner Gm Tavren Jak pamiętam.Sprzedał swoje konto z gm swojemu Koledze z rl.Ten Kolega z Rl Wykorzytsal to i Mścił się na wrogach rozdawając bany i zabijając ich .Jeżeli Pats się posłużyło się Gm To znaczy że Pats Się Bało Bon Devila Corlica . Jeżeli nazywją Nas czyli Polaków Wielkimi Noobami , to oni są Większymi Noobami. Normalnie Skarżypyty.Chyba mają rozum 5-latka.;/.
Dziwicie się dlaczego Konda i Oen siedzą prawie po 24 h . Bo w Szwecji w Tygodniu Nauka trwa 3 godziny.Potem z całego roku piszą Test w którym Uwzgedniją Ocenę na koniec Roku.
Ciekawe Jakie ma IQ Konda i Oen

! Wydaje mi się że maja poniżej 50 .Nawet Ja mam od nich lepsze.
Czy Oni dalej Myśleli o swoejej Przyszłości Materialnej ?.Onie sie kiedys do igrają.Będa siedziec u Nas Na dworcach PKP i Będą żulić . "Plx Plx 20 gp "albo "Plx Give Items".
Ale sie rozspisałem

.Wszyscy Macie Pozdro ode mnie