Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pamelka
Na polskim? Eh... zŁotKo  Mieszasz świat wirtualny ze światem realnym xD oczywiSciee że nie zmieniam styl ponieważ w świecie realnym pisze zupełnie inaczej;] a tu, w interNeciee pisze soBiee jak mi sie poDoba  ) i Dziwie się czemu Ci to przeSzkaDzaa  ) zŁy chuMor? komPleksy? przemysL kiLkaa rzeCzy..bo nie maSz poWoduu zebyy sie mNiee czepiaC  ) wieC wybaCz...xD aH..i przestaN mNiee przedRzeZniaC;] jaK coS to na gaDuu xD
|
Mogę przestać Cię przedrzeźniać. Ale odnośnie pisania na gadu przychodzi mi na myśl zdanie, którego tu nie napiszę, bo warna nie chcę. Ewentualnie mogę je wysłać na priv. Ale też raczej nie - nie jestem pewien, czy za to nie można warna dostać.
Odnośnie pisania 'jak mi się podoba' to szybciej, łatwiej, wygodniej i przyjemniej dla innych jest pisanie tak jak ja to robię. Ewentualnie bez polskich znaków. Powód, żeby się Ciebie czepiać jak najbardziej mam - otóż taki sposób pisania jest o WIELE bardziej wkurzający, niż Tobie się wydaje. I to Ty przemyśl kilka rzeczy, na przykład "chuMor" przez "ch" sobie przemyśl.
I nie, nie mieszam świata wirtualnego ze światem realnym. Ja piszę w świecie wirtualnym poprostu tak samo, jak w prawdziwym. I nie widzę powodu, dla którego miałbym pisać inaczej. W rozmowach na gadu nie używam polskich znaków, ze względu na zwiększenie szybkości pisania.
No i jeszcze jeden powód, dla którego mogę się czepiać - postem "dalej się kłócicie" odświeżyłaś czterdziestodniowy temat. Oni się dalej NIE kłócili.
@down: taak... bo w końcu inteligencją to ona nie grzeszy, skoro sama (@topic

) nie wywnioskowała, że utrzymanie 70+ serverów kosztuje
To forum o Tibii nie jest oficjalne

Jedyne oficjalne forum o Tibii to forum.tibia.com.