Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
tak tak, tylko że ta publiczna sprawa wyglądała że cachero jak dostał kicka na demonach i jego dziewczyna weszłą na postać dostał bana, a nie deleta wiec to nie jest aż tak publiczna sprawa  , poza tym panie policjancie czy ty zaryzykowałbyś 100k kasy i pareset k expa w plery?? bo nie sądze że też nie dzielisz sie swoimi passami z kumplami z rl żeby ci wyratowali tyłek jak masz net cuta 
|
Caechero dostal bana anie delete dlatego że za dzielenie konta wyznaczona jest kara blokady konta na 30 dni , a nie bezpośredni delete konta.. panie adwokacie.
Co do twojego pytania , nie nie sharuje. Kolegów z rl którzy grają mam 2 , i tak jak ja grają jakies 5-10 godzi nw tygodniu.. Tak sie składa że w moim mieście nie uświadczych widoku kawiarenek ineternetowych pełnych gówniarzy grających na light hacku i opowiadających jak to 5 lat temu grał na Antice i miał invite do domku Bubble itd. itp.
A co do net cut'a , mam je średnio 2 razy w ciągu godizny... co robie ? nic , czekam asz złacze sie ustabilizuje i ponownie loguje sie do gry.. albo wychodze na piwo , czy gine ? nie nie gine mam takie szczęści że rzadko mi sie to zdarza (na knighcie którym gram teras padłem 2 razy w ciągu 1,5 roku).
Padanie to część gry.. jak nie potrafisz sie z tym pogodzić , wydaje mi sie że ta gra nie jest dla ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
xDDD po 1 to ja nie sharuje ;] po 2 jak pije z ziomkami browara to nie gadam o tibii... po 3 "Dna spolecznego" hahahahahahahahahah dla ciebie jak ktos gra w tibie i sobie sharuje to jest dno spoleczne ??? haahah. Moze i nie mam racji ale to jest tylko moje zdanie;] "Kto kombinuje ten zyje".
|
1. nie powiedziałem że sharujesz.
2. to ty pierwszy nawiązałeś do motywu chwalenia się Tibią przy piwie.
3. Tibia została w zamyśle stworzona dla relaksu (i dla pieniędzy) , teoretycznie powinieneś logować sie do niej żeby sie odprężyć i dobrze zabawić , i powiec mi teras jak ktoś musi oszukiwać bo nawet z "przyjemnosciami" nie potrafi sobie poradzic.. powiec mi jak on sie zachowa gdy będzie musiał przebrnąć przez "niprzyjemnosci" (tj. problemy dorosłego życia) , tak facet, to jest przyszłe dorastające dno społeczne , to są złodzieje ,nieroby , i oszuści , niechce mi sie teras myśleć nad porównaniami ale mam nadzieje że rozumiesz mój sposób myślenia.
Pozwoliłem sobie scalić te posty ($cor)