Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inhabitant of Morgana
OMFG!!!!!!!! ROFLZONKBLZ!!!!!!!!
dotychczasm uwazalem TVN za stacje bardzo dobra i prawie bezbledna.....od tej pory stacja TVN jest dla mnie smieciem....poprostu NO OMFG plicks pani psycholog to kompletny nóbz  no kurcze ale pani psycholog.....wie moze ktos jej nazwisko, imie, maila albo cos bo osobiscie chce ja wyzwac od dziwki albo poprostu jej osobiscie wreczyc list z moja opinia na temat jej gluoty.....OMFG buahahahhahah Dr. Omader.....czatuj dalej na takie programy bo niezle sie usmiac mozna z idiotyzmu jednej z najlepszych polskich stacji buahuahuahauhauhauha
podsumowanie:
pani psycholog-powinna sie sama udac do psychologa  ; i kogos kto umie grac w tibie;]
stacja TVN-byla prawie idealna.....od dzisiaj kompletne scierwo
moja opinia- ROFLZONKBLZ 
|
A wg. mnie Ty jestes debilnym dzieciakiem neostrady. Do tej pory uwazales ze TVN jest bezbledna stacja? I jeden omylka sprawila ze zmieniles zdanie o 180 stopni? Teraz bedziesz nazywal smieciem cos, co kiedys szanowales, przez jeden blad? Stary, jak chcesz sie wypowiadac w taki sposob to lepiej tego nie rob. Pani psycholog ma sie wybrac do psychologa? To raczej Ty powinienes sie tam udac. Stawiasz Tibie jako cos, co jest najwazniejsze? Tak, jest w tym troche racji, ze nie powinno sie rozmawiac z ludzmi o czyms, o czym niemama zielonego pojecia, ale tym bardziej niepowinno sie dopuszczac 'dzieci neostrady' do komputera i pozwalac im grac w Tibie. Lepiej juz sie niewypowiadaj bo robisz z siebie blazna.
@edit
A co to za opinia 'roflzonkblz'? Moze wytlumaczysz mi o co chodzi?
@down
Poprawnie druid, potocznie drut.
@selverius
dlaczego piszesz tak chaotycznie, bez znakow interpunkcyjnych? Zle sie czyta takie wypowiedzi.