Ja to widze troche inaczej. Wedlug mnie ten program mial bardzo wiele plusow.
Po pierwsze moze rodzice 12-letnich dzieci, wreszcie zaczna sie interesowac swoimi pociechami i troche ograniczyc im 12 godzinno dobowy dostep do internetu.
Wszystkim by to wyszlo na dobre, bo starsi gracze maja juz (chyba) swoj rozsadek i granice umiaru.
Po drugie jezeli to jedyny srodek zeby dotrzec do rodzica przez metode wtrzasowal to jestem "za". Jezeli to w chodz niewielkim sopniu przyczyni sie do zmniejszenia dzieci w tibii, ktore zamiast uczyc sie polskiego w szkole calymi dniami cisnal w ta gre, to jestem "za".
Pozatym sami jestescie sobie winni, ze "nas" tak postrzegaja, skoro czytajac kilka postow w wiekszosci byly tresci nieprzyzwoite (lekko ujmujac). I wlasnie takich ludzi powinni rodzice dzialac.
A tak na koniec to ten news tez nie byl szczytem intelektualnego przemyslenia. To wyszlo, ze admin najwiekszej strony polskiej o Tibii wpadl w "slepa furiie" i z rozwcieczeniem nakreslil kilka mniej sensownych zdan. Mam wrazenie, ze to raczej oficjalny kontratak do tvnu niz "news". Jezli osoba zakladajaca ten post miala nadzieje, ze ktos zmieni o "nas" zdanie to sie chyba przejedzie na tym.
|