Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2006, 21:21   #143
marc
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 04 2004

Domyślny ???

Moim zdaniem większośc osób co tu się oburzyła nie widziała nawet na oczy dzisiejszego porannego programu i już go krytykuje. Tak samo jak pani psycholog krytykowała Tibie nie widząc jej pewnie na własne oczy. Jest jedna ważna rzecz jaką powiedziała ta pani kiedy redaktor playboya stwierdził że nie za bardzo wierzy w uzależnienie grami. Powiedziała ona że dużo osób pije i nie odrazu muszą być nałogowymi alkoholikami i tak samo jest z Tibią dla niektórych to jest tylko gra dla innych uzależnienie. Prawdę mówiąc niewiem czemu tak wszyscy się tutaj oburzają. Ja napewno nie odebrałem wypowiedzi w dzisiejszym programie jako obraźliwe dla Tibijczyków. A ,że odświeżono ostatnio w mediach temat uzależnienia grami a w szczególności Tibią jest spowodowane atakiem maniaka na matkę. I to jest problem bo matka poprostu pozwalała mu na maniakalne granie. Jak by to był gracz innej gry tak samo by o tym gadali w mediach. Na koniec sam dodam i pewnie sami to zauważyliście że Tibia jest skonstruowana żeby jak najwiecej grać bo jak tu coś osiągnąć coś w grze bez dłłłuuuugiego skillowania, ale nie jest to czynnik ale tylko droga do uzależnienia.
Dodam że gram w tibie od ponad 3 lat.
Teraz możecie mi nawrzucać
marc jest offline