Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2006, 22:52   #158
Inhabitant of Morgana
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
A wg. mnie Ty jestes debilnym dzieciakiem neostrady. Do tej pory uwazales ze TVN jest bezbledna stacja? I jeden omylka sprawila ze zmieniles zdanie o 180 stopni? Teraz bedziesz nazywal smieciem cos, co kiedys szanowales, przez jeden blad? Stary, jak chcesz sie wypowiadac w taki sposob to lepiej tego nie rob. Pani psycholog ma sie wybrac do psychologa? To raczej Ty powinienes sie tam udac. Stawiasz Tibie jako cos, co jest najwazniejsze? Tak, jest w tym troche racji, ze nie powinno sie rozmawiac z ludzmi o czyms, o czym niemama zielonego pojecia, ale tym bardziej niepowinno sie dopuszczac 'dzieci neostrady' do komputera i pozwalac im grac w Tibie. Lepiej juz sie niewypowiadaj bo robisz z siebie blazna.

@edit
A co to za opinia 'roflzonkblz'? Moze wytlumaczysz mi o co chodzi?

@down
Poprawnie druid, potocznie drut.

@selverius
dlaczego piszesz tak chaotycznie, bez znakow interpunkcyjnych? Zle sie czyta takie wypowiedzi.
drogi Tehshiat-cie
po pierwsze moja opinia to MOJA opinia a kazdy moze miec wlasna wiec skoro ja okreslam ja jako "roflzonkblz" to znaczy ze cos w tym jest. dla mnie np. to znaczy ze na wiesc o tym programie zlapale zonka a jak chodzi o wypowiedz pani psycholog pokazuje emota z gg <rotfl> (bez literki "t" bo lepiej brzmi). A "blz" to nic innego jak poprostu zal do tego odcinka programu "dzien dobry TVN"

po drugie (z gory sorki wszystkich posiadajacych NEO)...uwazam poprostu ze neostrada to kiepski internet wiec nie nazywaj mnie dzieckiem neostrady (mam chello)

po trzecie ucz sie czytac ze zrozumieniem...ile ty masz lat? jak pisales jakis egzamin (do gim albo na koniec gim) i udalo ci sie dobrze odpowiedziec na jakies pytanie dotyczace tekstu <czytanie ze zrozumieniem> to smiem twierdzic ze zdrowo sciagales nie napisalem ze TVN to bezbledna stacja napisalem ze prawie idealna....a jak wiedza prawie wszyscy "prawie" robi wielka roznice a to ze przestaje ja szanowac z powodu tibi....nie z powodu tibi a jesli tak to tibia jest tylko posrednim czynnikiem poniewaz przestaje szanowac TVN z powodu drugiego bledu. Zrobili jeden reportaz o tym i puscili wypowiedzi (moim zdaniem) lapsow. Nie dali sobie spokoju mimo tego ze na 100% dotarla do nich informacja ze nie pokazali tego co w sumie najwazniejsze. I pokazali drugi reportaz o 99% gorszy od poprzedniego i w 95% to co powiedzieli to kompletna bzdura.

po czwarte ktos na forum mial w podpisie "nie kloc sie z idiota bo znizysz sie do jego poziomu a wtedy on pokona cie doswiadczeniem" czy jakos tak. Dlaczego nazywasz mnie debilem? nerwy puscily?:> czy nieumiesz sie w towarzystwie na publicznym forum zachowac? gratz wychowania

no i w koncu po piate.....forum jest poto zeby sie wypowiadac (zachowujac zasadu kultury moralnej, osobistej itd.) i kazdy na forum ma prawo wyglosic swoje zdanie wiec nawet jak kots gada glupoty to poprostu zwroc uwage temu komus ze gada glupoty lub ze mowi nieprawde a nie ze ty gadasz: "Stary, jak chcesz sie wypowiadac w taki sposob to lepiej tego nie rob.". I pamietaj o kulturze osobistej jak zwracasz komus uwage nawet wtedy jesli glupota tego kogos siega dna. a do psychologa isc niemusze gdyz czuje sie swietnie

Pozdrawiam, Inhabitant of Morgana

EDIT: wiem ze to jest glupie ale co zrobic...a mianowicie czytam forum i widze co chwile to "uwielbiam jesc banay" o co z tym chodzi z gory thx

Ostatnio edytowany przez Inhabitant of Morgana - 29-04-2006 o 23:09.