Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łolek
No Tetro, trzymam cie za slowo ale cos mi sie wydaje to nieprawdopodoobne zebys o tak dal sie, wedlug mnie nie macie rzadnych szans poniewaz ich jest zaduzo musieli by byc strasznymi noobami zeby dac sie rozgromic. No ale jestem pelny dla ciebie podziwu ze zadeklarowales ze bedziecie walczyc sami.
Tutaj jeszcze jakby ktos chcial sa 2 deklaracje wojen dla tych ktorzy nie ogladaja forum.tibia.com:
"War Declaration Upon Tetro Aurelius." ze strony gildi Valorites
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1210958
oraz
"War Declaration Upon Tetro Aurelius" ze strony Myramidans
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1211179
Fragow narazie niema (chyba), ale trudno bedzie wygrac wojne Tetrowi oraz Juffsowi i Eonowi na te 2 gildi.
gl obu stronom
pozdro
|
Heh.Myślę że sie mylisz.Valorites powstało aby wywalić Tetra z servera.Jak narazie na powstaniu tej glidi się skończyło.Jak narazie spontaniczne wypowiedzi i deklaracje wojny Valayna,Arcticuza i innych z Valorites jak narazie są tylko pustymi słowami,nie popartymi faktami.Co z tego że wypowiedzieli wojne skoro boją sie walczyc??Siedzą w pz i boją sie o własne tyłki??Panowie chcieliscie wojny to walczcie!!Hmm wojna sie nawet nie zaczęła a już sie kończy

Bo jak narazie konczy się tylko na chęciach

A co do szans na wojnie to mysle ze Valorites mialoby jakas mala szanse wygrac,jezeli wszyscy poszli by na calosc,a nie siedzieli w pz tak jak jest teraz.Walka to walka.Ja jednak tak uwazam,że Immortal Trio ma większe szanse na wygranie wojny.Myslę,że jezeli Valorites zaczna walczyc to przegraja ta wojne.Niby tak wszyscy nie nawidza Tetra,a prawda jest taka,ze jakby nie on to na Servie rzadzilby Xeretza z swoja ekipa ze SWE.Chwała za to Tetrowi.I nie gadajcie głupot,że jakby rzadzilo SWE byloby lepiej

Mam nadzieje ze chciwosc wladzy Valayna i innych zostanie szybko zgaszona przez IT.IT RoX.Jak bedzie trzeba to do ostatniego punktu zycia HP bede walczyl za Tetra,za Polske,za Kyre!!

Go go go Tetro,Juffs i Eon.Valorites ---> plz leave pz
Vale~