Cytuj:
Oryginalnie napisane przez King Mati
Powiem to tak napisalem list do tvn co o tym mysle skopiowalem ten news z tibia.pl ale nie podalem od kogo go mam. Nastepna pewnie bedzie UWAGA ciekawy jestem co oni sobie jeszce wymysla. Mi sie wydaje ze twurcy gry mogli by sie ubiegac o odszkodowanie za gadanie na nich takich glupot ale co do tego nie wiem jak jest :d
I jesli tibia.pl moze przetlumaczyc ten tekst na jezyk angielski to niech wysle do cipsoftu bo mi sie wydaje ze bez problemu moga ich pozwac.
|
Wolność mediów kolego, wolność mediów...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpicel
Z powodu Droma powstala na forum chora atmosfera. News byl niepotrzebny, niewiem czym kierowal sie Drom piszac go. Chwilowym nadadem złości? Po "aferze wroclawskiej" niepojawil sie zaden news, a tu po emisji 7 minutowego kawalka programu na forum az wrze. Od admina mozna by sie spodziewac wiekszej dojzalosci. Teraz szare masy spamuja w tym temacie i prawie kazdy powtarza: "Ta pani psycholog...". Czy o to Tobie chodzilo, zeby dzieci ciebie poparly? Jezeli nie to jako dojzala osoba mogles to przewidziec.
|
Święta racja, to dziwne, dlaczego nawet słowa o "wypadku" nie było, ale już po TVNie (i innych) się jeździ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wilux
Jaka CHORA BABA uzaleznienie i negatywy mogli by sądzic jagby ludzie chodzili i zucali z kamieni(sd) w ludzi (pk ing) na REALU -ALE TAK NIE JEST. To wtedy co powiedziec co po harrym potterze skakali z miotlami z 10 piętra
|
Sorry, ale uzalerznienia nie poznaje sie po tym, że ktoś przenosi grę/książkę do reala, to jest już choroba psychiczna. Uzalerznienie jest wtedy, gdy stawiasz Tibie na pierwszym miejscu, a resztę mam gdzieś, łącznie z rodziną i życiem. A co skakających "potterów", pierwsze słysze, a na pewno media by takiej nagonki na pottera nie przegapiły.