Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2006, 14:12   #1057
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
smiej, sie smiej szkodi.... to tak samo jak z twoja kasa na allegro...
w takim razie podaj mi inne racjonalne wyjasnienie bana corlica i reszty, prawie POLTORA miesiaca po anni~ na podstawie pliku rec* ktory nie jest uznawany przez cipsoft za oficjalny dowod?

a to ze rivenn, kelika i pare innych osob ktore w czasie wojny bylo w patsach zna dazetiha z rl to prawie kazdy lepiej zorientowany gracz wie, no moze poza toba

juz pare razy mi tu wykazales ze nie znasz podstawowych faktow odnosnie twojej gildii, albo po prostu perfidnie usilujesz klamac, ale dla mnie i wielu innych, juz od dawna nie jestes wiarygodny. dziwie sie ze ktokolwiek na tym forum ci jeszcze wierzy. i co bys nie probowal robic, wysmiewac, parodiowac, czy ironizowac, to i tak prawda pozostaje to, ze na bardzo wiele postawionych pytan, nie potrafisz tu szczerze odpowiedziec.
o oficjalny powod pytaj sie GMa bo tylko on jest kompetentna osoba do udzielania takich informacji. Ale nie rozumiem dlaczego nie mozecie zrozumiec ze wreszcie GMowie zaczeli banowac anniboty. Corlic nie byl pierwszy i nie ostatni ktory za macro podczas anni dostal bana. A co do anni to mozna go zrobic bez bota nawet na 100 lvlu tylko trzeba miec farta. Autouh to noobsterstwoi to szczegolnie na Anni bo moim zdaniem jest to quest gdzie samemu sobie udowadniasz jak dobry jestes. Co do wiarygodnosci to przynajmniej ludzie wiedza kim jestem a Ty nawet sie nie przedstawisz A smianie, paradiowanie czy ironiowanie to fajna rzecz szczegolnie na tym forum Jeszcze chwile i sie dowiem ze Konda to syn Durina

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Gratz maffers
Apr 29 2006, 21:06:36 CET Killed at Level 73 by Valliants
Beetzebul
poda ktoś powód?
Valliant nie jest Mafferem? A swoja droga Beetz nie splacil sie z wojny.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 30-04-2006 o 14:15.
szkodi jest offline