Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2006, 15:59   #232
kalan
Użytkownik forum

kalan's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Skille: 70/48
Poziom mag.: 10
kalan ma numer GG 7011772
Domyślny TVN nie ma co robić ...

"Ja was nie rozumiem , czego wy się czepiacie biednego chłopczyka który matkę poobijał krzeslem - PRZECIEŻ PADŁ PRZEZ NIĄ" - ŻART

A tak wogóle to TVNowi się w łepku poprzewracało , nie mieli tematu to sie tibi uczepili , na świecie (nawet w samej Polsce) napewno są tematy "godniejsze" uwagi TVNu. No ale już sie nie odstanie. Według mnie pani psycholog powinna się poddać wieloletniej kuracji na ul.Aleksandrowskiej w Łodzi (szpital psychiatryczny) .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
LOL....Zaprosili jakas babe która nawet nie wie co to tibia.Po prostu wypowiada sie zeby ludziom zycie zepsuc.Niech sie puknie w główke a dopiero potem niech sie wypowiada. A co do samego TVN.Moze by zaczeli mówić o rzeczach naprawde waznych.....a nie widza problem tam gdzie go nie ma.A co do wczesniejszej audycji to specjalnie wzieli takich 2 idiotów.,,Ja wale z axa a mój kolega z różdzki".Mogli sie go jeszcze spytac co to znaczy axe .

Zgadzam się z tekstem o 2 idiotach - jakby wzieli naprawdę pierwszego z brzegu gracz to nie byłoby szansy na trafienie takich 2 noobów 1 albo 2 na pewno powiedzialby więcej.

Sorry all za literówki ale mi ALT siada .

Ostatnio edytowany przez kalan - 30-04-2006 o 16:06.
kalan jest offline