Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Abdul
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Noon-Chacko
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Wit
Widze ze Abdul strasznie zazdrosci tego Royal Helmeta.
Wie że sam nigdy go nie zdobędzie to przynajmniej opluje tych którzy go mają. Są ludzie i taborety. A tak wogule to Wielkie Gratz Tego Royal Helmeta.
Powodzenia w pszyszlych przygodach wam i waszym kumplom. Olejcie takich ludzi jak Abdul bo to noobki. 
A to ze nimi są to nie ich wina.
Have a nice day
|
"Są ludzie i taborety" znam to... zakukaj ten tekst:
Abdul: "Po co mi mózg, jak mam dres"
|
Bozee Danayen i reszta ekipy co wy tak ciezko myslicie pisalem ze niczego wam nie zazdroszcze, bylem ciekaw czy wkrecacie ludzi ze jako "Pierwsi" go zdobyliscie i po co piszesz to z dresem znasz takie przyslowie "Glodnemu chleb na mysli" ?
Po co wyzywacie ludzi od noobow jak nie znacie danej osoby ?? To swiadczy o waszym poziomie, i jak widac z waszych wypowiedzi nie jest on najwyzszy najpierw czytajcie pozniej myslcie a jeszcze pozniej komentujcie ;]
Jak chcesz kogos wyzywac lub oceniac najpeir ta osobe poznaj ;]
btw. Po co mam sie przedstawiac ? to moja slodka tajeminca i jezeli chodzi o Rh to nie raz takie rzeczy sie zdobywalo
|
Cytuje :
"Swoja droga co zrobiliscie Wietkowi cytuje "pamietajcie wszyscy Del'impro to (cenzura)!!" "
Więc Kto tu Jest Nie Inteligentny... zastanów sie co piszesz...~~ LOL ~~ Sam zaczales... i Tu moge cie nazwać n00bem.