byłem 21 sorcem oczywiscie jak każdy inny 20+ poziomowy gracz szukałem ekipy zagadałem do koleżanki brillancik 22 druid byl

po chwili znaleźliśmy knighta 44 lvl

bałemsie że nas zabije ale on zapewnial ze nic nie zrobil i tylo chce ring of healing po 20 min zagadal od nas jakis grasz i spytal si czy nie chcemy palla skorzystalismy z oferty odrazu byl to 21 pall ale ten oszust tez chcial RoHa chociaz napewno nei wykonbal questa ale moja kumpela druid powiedziała że mu da pytam sie druida masz jabłko? a ona nie ale na szczęście knight mial owe jablko doszliśmy do dziury a knight woła
NIE MAM SWORDA może niewiarygodne ale nie mial polazlem an poh na mino camp szukac sworda niestety nie bylo :/ lecz na messange pisze:wracaj mamy sworda wracam okazalo sieze jakis 13 sorc z uprzejmosci dal swój zlootowany sword ale jeszcze jedna draka NIE ZNAMY DROGI na szczescie wlazlem na jakąś strone i tam bylo wszystko opisane idziemy a tu slime knight go zabil ale powstaly dwa fieldy nie mielismy fooda ale na szczescie ielismy EXANA POX

idziemy do roomu wszystko ladnie ja ofkors tlumacze gdzie stac pall pociaga za dziwgnie i......
HUUUUURAYYYY quest wykonany

knight okazal sie spox ziomkiem i nas nie zabil

ide zadowolony do carlin a druid na message:ZABIJE CIE
a ja :COOO????
CO KŁAMAŁEŚ ŻE NAGRODA TO 10K NIC NIE DOSTALAM
ZABIJE CIE
ja wpadam w panike

myśle co jej powiedizec
:moze nie masz capa
ZABIJE CIE
ale na szczeście pogodzilismy sie