Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2006, 21:27   #1064
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

no dobra, mam nadzieje ze nie zapomnialem polowy tego co mialem napisac

zacznijmy od tego, szkodi cos tam pisales o moim nicku, no coz, raczej ci go nie podam. z paru powodow: np lubie jak sie irytuejsz a tak bardziej powaznie, czy to ze nie znasz mojego nicku sprawia ze to co pisze jest mniej wazne, mniej prawdziwe, mniej wiarygodne lub cos w tym stylu? ciagle jestem playerem, a nie widze powodu zebym mial ci dawac satysfakcje, z krytykii mojego lev, albo z kombinowania jakby tu mi utrudnic zycie na galanie. ja sie nie ukrywam, nick tego konta to nick mojego dawnego main chara, obecnie jest on skasowany. i jakos nie widze potrzeby zeby edytowac profil z moim "nowym" charem na galanie ;] w tibii nie ma czegos takiego jak wolnosc slowa

co do cheatow na anni~ oczywiscie cheaty to cheaty i ban sie nalezy, tylko ze ja osobiscie probowalem i w grze, i na GM forum, reportowac gosci co cheatuja na podstawie filmow rec, i zaden GM mi sie nie zgodzil tego uznac. zreszta dam glowe ze wiele osob z tego forum pewnie kiedys probowalo czegos takiego, a fakt ze akruat corlic z ekipa dostali bana, poltora miesiaca po quescie, i do tego jak sie wojna zaczela, jest czyms wiecej niz fartem patsow. starasz sie czasem byc sensowny, wiec sie dziwie ze sie z tym sprzeczasz.

co do nooberstwa, zdrada to rpg i nie lamie zasad tibii, natomiast uzywanie roznego rodzaje botow tak.
maffersi cheatuja, to jest cos co moglbym udowodnic na podstawie wielu filmow, nie zrobie tego tylko i wylacznie z prywatnych powodow. (oczywiscie udowodnic wam bo GM tego nie przyjmie) swoja droga inni cheatuja tez. po prostu odnioslem sie do tych co mowia ze maffersi sa "czysci"

w ogole te slowa w obronie maffers na temat cheatow, brzmia troche dziwnie od osoby ktora trenowala glownie afk na macro za czasow jak jeszcze grala knightem. oczywiscie moze teraz nie cheatujesz, a moze biegasz z aimbotem ja osobiscie nie dawno sie zdziwilem, ze niektore osoby ktore uwazalem za posiadajace dobre pvp(nie koniecznie high lev), mi sie osobiscie przyznaly ze jada na botach :/

to chyba na tyle, wydaje mi sie ze nie zapomnialem o niczym

PS: zauwazyles ze poza ludzmi ktorzy przegrali wojne i zmienili serwa nie wiele osob was tu krytykuje? wiesz czemu? bo sie boja, ze beda mieli problemy, glownie przez ciebie, wiec dziwne jest ze zarzucasz komus ze woli pozostac anonimowy.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 30-04-2006 o 23:54.
pawlon jest offline