Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2006, 21:44   #1
MiXer
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005

MiXer ma numer GG 1684889
Domyślny przygody tibijskie

założyłem taki temat bo nigdzie tu nie widac takiego tematu a jesli istnial chyba nie bedziemy starego odswierzac

ja dodam swoje trzy przygody i trzy razy fartownie zakonczone

raz jak byłem w femor hills 17 knightem poszedłem na huntera plecak ukryłem w krzakach i poszedłem już był na redzie gdy dostał swoje słynne "podwójne combo' i sprał mnie do czerwonosci miałem juz z 20-10 hp gdy nagle jakby laga złapal i w ostatniej chwili wcislem hotkeya z exurą i dobiłem drania

wczoraj expiłen na soldierach w kopalni ten niby pokoik z soldierami i guardami był otwarty wiec pomyslalem przedostane sie i wybije tamta kopalnie zabiem kilku soldierów bieglem przez pokoik zamknalem sie a z niego NADCHODZI GUARD no to ja wracam predziutko skąd przyszedłem niestety dwarfy mnie zablokowaly to ja je szybko pcham przesuwam wylazlem z prawie że czarnym życiem zamknąłem drzwi przed nosem guarda (o sekunde dłużej i by sie przedostał uleczyłem sie i popedzilem dalej expic

niespelna 30min temu expilem sobie spokojnie w elvenbane wyszedłem z murów po food z lootbaga spotkałem kumpla któremu kazałem przyjść pomóc z breskiem a tam patrze ekipa gangsterów patrze 30-50 lvle mówie se napewno ne przyszli huncic a tu wyskakuje RS'ik i nawala z HMM w MOJEGO KUMPLA uciekamy razem i jakimśs cudem nie pokazało mi sie battle i logout

widze że to niezwykłe zrządzenie losu w trzeciej przygodzie gdybym nie powiedział kumplowi żeby przyszedl napewno ten RS'ik rzucilby sie na mnie
a jeszcze dodam mialem ćwierć paska życia czyli ledwo co żołte

dodawajcie swoje przygody!!!

Ostatnio edytowany przez MiXer - 30-04-2006 o 23:40.
MiXer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.