Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 00:08   #1067
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
"ten kto nie ma grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem"

przypieprzacie sie, wszyscy jesteście tacy święci a połowa z was pewnie jedzie na light hacku, miltonermam do ciebie mały szacunek bo byłeś ze mną w IR, ale zdradziłeś mówiąc że przestajesz grać, i idąc do Angels Of Galana.
Ja tu będe bronił Szkodiego nie że jestem ass lickerem bo on nawet nie wie jaki nick mam w grze, ale on mógłby was równie dobrze olać i nie słuchać wyrzutów na temat swój i swojej gildi. Więc wyloozujcie i nie jedzcie tak po szkodim bo chyba on nie odpowiada za ludzi ze swojej gildii, co ma im powiedzieć "nie uzywajcie aim bota"??

to że złapali corlica i reszta to mieli poprostu "farta" bo mogli by złapac też innych a GM raczej nie może działąć na zlecenie bo to jest łamanie reguł. Jedzieci po szkodim bo jest przedstawicielem maffersów tu an forum, ogarnijta sie bo zazdrościcie poprostu tego że nie żądzicie galaną. To Jest wasz problem... sam jestem w IR i nikt tu nie dąży do władzy czy coś. PA było, jest i będzie na serwerach nie zapobiegniecie temu. Nigdy nie będzie tak że dogodzi sie każdemu. Więc przestańcie pier*** bo szkodi nie odpowiada za ludzi ze swojej gildi,

cya

uzywanie aim bota to tez lamanie tegul, i jakosl udzie ich uzywaja. GM to tez regularni playerzy. a poza tym ja nie zarzucam GMowi ze zbanowal za nic, fakt cheatowali, zarzucam to, ze powniewarz szlo to na reke paru jego rl kumplom, dopuscil dowod ktorego normalnie by ani on ani jego koledzy GMowie nie zaakceptowali i na jego podstawie zbanowal. czy ktos tu mowi ze oni nie cheatowali na anni?!?

i nikt raczej nie zarzuca szkodiemu ze to przez niego jego gildi cheatuje, zarzuca mu sie to ze sie tego wypiera, co prowadzi donikad bo i tak nikogo to nie przekona, tez bym na jego miejscu bronil sowjej gildii, ale jak nie ma jak bronic, to nie ma co wchodzic w bagno i zaprzeczac

szkodi nas nie oleje bo dyskusje tu mu sprawiaja przyjemnosc, tak samo jak mi, co myslisz ze cos sie zmieni ze ktos tu cos napisze? nie, ale po to jest forum zeby dyskutowac, i wlasnie to robimy. przynajmniej niektorzy z nas

i nie zazdroszcze nikomu wladzy, wbrew pozorom, jak sie cche rzadzic fair jest to nieslychanie trudne, dlatego zawsze jest pa, tak jest po prostu kazdemu wygodniej. mimo wszystko rozmiary tego pa mozna probowac jakos limitowac, ja zrzucam maffers to ze mimo wielu slow, zapewnien i obietnic nic w tym kierunku nie robia.