Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 08:03   #143
Senseal
Użytkownik Forum

Senseal's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Niegrający
Senseal ma numer GG 5921388 Send a message via Skype™ to Senseal
Domyślny

1.TVN już teraz SUX!
Oto mój list do nich
29.04.06r. w programie Dzień Dobry TVN została zaproszona pani psycholog, który stwierdziła, że kiedy wyjdziesz z Tibii postać nadal tam zostaje, oraz że ludzie, którzy stworzyli Tibię nie zarabiają nic na tym. Chciałbym sprostować i jedno, i drugie. Po pierwsze: kiedy chcesz wyjść z Tibii czasami faktycznie nie możesz tego zrobić, ale przez symboliczny czas 1 minuty. Natomiast ludzie, którzy stworzyli Tibię mają z tego pieniądze, ponieważ stworzyli "ulepzenia", ale to już co innego.
Zatem TVN proszę: najpierw sprawdzaj informację (swoją drogą to, że jedna osoba uderzyła matkę krzesłem, to nie znaczy, żę my wszyscy jesteśmy jaskiniowcami, którym gdy odłączy się prąd napadają na pierwszego w okolicy. I proszę, nie kompromitujcie się w oczach polskich Tibijczyków, oraz innych osób.

Troche niezręcznie pisany, ale mam w końcu 10 lat.

2. Nie obrażajcie dzieci. Ja nie twierdze, że większość nOObów w Tibii to dzieci właśnie 10-letnie, ale obrażacie je wszystkie (mnie też )

3.Moi rodzice od zawsze zresztą wiedzieli "cos" o Tibii i sami się dziwili, że takie głupoty można pleść.

Senseal jest offline