Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 10:16   #7
Tabris
Guest

Domyślny

To może ja powiem prościej żeby wszyscy zrozumieli idee tego tematu.
Mial to byc wylacznie watek humorystyczny, a nie jaka walka o Tibie
Wiem ze zdarzaja sie przypadki w ktorych ktos siedzi non stop 24h przy komputerze i nie widzi swiata poza tym na ekranie monitora. Jezeli ktos zostal tak wciagniety w nierealny swiat Internetu to nie jest wazne czy gra w gre XXX czy przesiaduje na czatach itp. Owszem takie osoby powinny dac sobie spokoj i udac sie do specjalisty albo samozaprzec sie i przestac grac.
To, że ktoś skończył studia nie oznacza, że jest wszechwiedzący i może wypowiadać się na pewne tematy jako super hiper mega ekspert, zreszta nikt nie moze chyba ze ma IQ>200 i 150lat + 15 wycieczek dookoła swiata XD

Tyle chcialem powiedziec, a moge jeszcze dodac, ze mam 3 lata i prosze o wybaczenie - wielcy mistrzowie i mistrzynie widocznie zle widza nowych uzytkownikow na forum i jako "guru" nie pozwola napisac czegokolwiek bez ich zgody.

Pozdrawiam

EDIT: Mrok, tak boli mnie to, ze uzaleznilem sie od komputera i Internetu, przeszkadza Ci to, az tak, ze jestes zmuszony mnie "zwalczyć" i odsunąć od społeczeństwa (tak jak np. narkomana ktory chce przestac jechać po kanałach, ale ludzie i tak go szmacą - bo przecież to narkoman i jest zly)
EDIT: Ryłek, nie podoba Ci się temat? Nie pisz, proste jak budowa cepa.
EDIT: Matek, niektóre posty? Prosze, nie wstydz sie (po to jest forum zeby przedyskutowac pewne tematy) napisz mi pm i wytlumacz mi czemuz to Pani P. miala racje co do naszych osob.

Ostatnio edytowany przez Tabris - 01-05-2006 o 10:27.