Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
"ten kto nie ma grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem"
przypieprzacie sie, wszyscy jesteście tacy święci a połowa z was pewnie jedzie na light hacku, miltonermam do ciebie mały szacunek bo byłeś ze mną w IR, ale zdradziłeś mówiąc że przestajesz grać, i idąc do Angels Of Galana.
Ja tu będe bronił Szkodiego nie że jestem ass lickerem bo on nawet nie wie jaki nick mam w grze, ale on mógłby was równie dobrze olać i nie słuchać wyrzutów na temat swój i swojej gildi. Więc wyloozujcie i nie jedzcie tak po szkodim bo chyba on nie odpowiada za ludzi ze swojej gildii, co ma im powiedzieć "nie uzywajcie aim bota"??
to że złapali corlica i reszta to mieli poprostu "farta" bo mogli by złapac też innych a GM raczej nie może działąć na zlecenie bo to jest łamanie reguł. Jedzieci po szkodim bo jest przedstawicielem maffersów tu an forum, ogarnijta sie bo zazdrościcie poprostu tego że nie żądzicie galaną. To Jest wasz problem... sam jestem w IR i nikt tu nie dąży do władzy czy coś. PA było, jest i będzie na serwerach nie zapobiegniecie temu. Nigdy nie będzie tak że dogodzi sie każdemu. Więc przestańcie pier*** bo szkodi nie odpowiada za ludzi ze swojej gildi,
cya
|
Behehehe nie jestem ass lickerem tak jasssne. mieli "farta" znów jasne (fart to jest wtedy kiedy ci z dragona dragon shield wypadnie albo z necro bohy a nie jak GM banuje 1,5 miecha po chietowaniu na podstawie filmu najmocniejszych graczy z gildii z którą prowadzisz wojnę) Poza tym nie używam light hacka i nie gram na bocie (pomimo tego że gram wyłącznie sorcem ). Od początku jak tu piszesz starasz się wlizać w łaski szkodiego więc przestań pierd@#$ć że nie włazisz mu w tyłek.