Mrok...powiem Ci, że gram nieregularnie w Tibie i to jest czasami 1 godzina na tydzień a innym razem jest to 5 godzin dziennie. Gram jak mi się nie chce a nie dlatego, że muszę. Zatem co mnie może boleć ? Twoja wypowiedź, która dla Ciebie była wysublimowana, a moim zdaniem zagrała tylko innym osobom na nerwy.
Większości osób której nie odpowiadają wypowiedzi innych odrazu sięga po odwieczny argument "12 latek". Nie wiem kto was tego nauczył...w domu chyba nie bo tam są inne argumenty. A może nie chcecie się przyznać że to wy macie 12 lat ? Mówisz 80 % prawdy w tym co mówiła pani psycholog ? Przeczytaj to i mi powiedz gdzie jest ta prawda. Pokaż mi to, przedstaw dowody bo chyba powątpiewam.
Ktoś oprócz Tabrisa w ogóle zrozumiał idee tego tematu ? To miała być groteska z tego, co jest przykre. Myśle tu o niewiedzy ludzi którzy wypowiadają się na ten temat i przedstawienie całej sytuacji w krzywym zwierciadle. Ludzie czy wy wszystko musicie brać na serio ? Poza tym jeżeli wam się nie podoba to nie czytać w temacie jest powiedziane aby przedstawiać tu swoje pomysły a nie negacje.
@edit UP
Z tym się można zgodzić jest to czepianie się tego co nie potrzeba. Tak jak ptasia grypa po to rozgłaszana żeby była większa sprzedaż wołowiny czy wieprzowiny wzrosła. Nie mówie, że ptasiej grypy nie ma ale problem rozgłoszony specjalnie do dużych rozmiarów żeby sprzedaż drobiu zmalała.
Ostatnio edytowany przez Golaod - 01-05-2006 o 11:52.
|