Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 12:46   #11
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
A ja myślę a raczej jestem pewny,że was to boli,że w tv poruszany jest temat o naogu przez gry komputerowe.
A dlaczego kogos ma to bolec? o0
Cytuj:
Wyobraż sobie,że ta pani psycholog większosc graczy tibi mówi na nią "psychol"wie co mówi,ukończyła studia więc jakiś gówniarz 12 letni nie może mówić ze "ta wstrętna baba jest głupia".
A dlaczego tak nie moze mowic? Poki co zyjemy w kraju, gdzie nie ma cenzury, wiec moze wyrazac wlasne zdanie. Dla mnie ona jest glupia, bo prawdziwy psycholog przygotujowuje sie do swojej pracy, a ona tego nie zrobila.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
Pani psycholog stwierdziła, że Tibia została tak zrobiona, że nawet gdy wyłączymy komputer postać ciągle zostaje w grze i zostało to zrobione po to, aby bardziej uzależniać od gry.
To jest niewiedza czy klamstwo, Dorosly Mistrzu, Ktory Nie Umie Pisac Poprawnie?
Cytuj:
To co się mówi na temat tibi niestety w 80% jest prawdą.
Nie w 80%! W 79.6%!!!!!1111oneone. Jakis dowod?
Cytuj:
Większośc was gra w tą gre w dzień,w dzień po 12 godzin dziennie.
8h snu + 8 godzin w szkole + 12h przed kompem = 16 + 12 = 28h. A ja myslalem, ze doba ma tylko 24h :/
Cytuj:
Także dużo moich znajomych nie widzi już świata po za gra Tibia.W tibi żeby osiągnąć np 80 lev trzeba grać z jeden rok i po kilka godzin dziennie żeby postać była dobrze wyszlifowana,żeby miec kase tibijską.
Tak, a na nowych serverach po 2-3 miesiacach jest kilka postaci z praktycznie najlepszym mozliwym eq + 100< lvl + super skille. Twoja teoria idzie w piach?
Cytuj:
Ja nie sądzę że wszyscy w co grają w tibie maja problemy takie jakie się porusza w tv,ale niektórzy mają.I to jest patologia a ,patologie trzeba zwalczać w społeczeństwie.
No skoro mamy TAK zwalczac, jak to robi Szanowna Pani Psycholog, napiszmy artykul o papierosach, ktore sie same zapalaja (zeby wciagnac nas w nalog!), o ojcach z biednych rodzin, ktorzy ZAWSZE bija dzieci i zony, o ksiezach, ktorzy maltretuja chlopcow.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 01-05-2006 o 12:48.
Ashlon jest offline