Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 12:55   #33
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
Dobra miałes pala. Ale właśnie się ośmieszyłes. Ja pytam od jakich skilli mogę trenić na cycach a ty nawet na nich nie trenowałes. I jakbyś nie zauważył mamy tibie 7.6 już dawno był update!
Oki nie zrozumiałem miałes pala kiedyś. Ale teraz jest tibia 7.6 a nie jakaś stara. Dużo się zmieniło! Rozjerzyj się. Trolle są dobre na początek ale potem 1-2 strzały i troll pada. Tak się nie da skillowac!
I kto tu się ośmiesza?
Ty.
Bo przez ten update zasady obrywania po mordzie od potworów się nie zmieniły. Więc napisałem Ci, ze na 50 shieldzie nie obrywałem za często, więc od 55-60 można już na nich trenić, aczkolwiek ze stratami.
Pozatym teraz też mam Pala (Nie main char, tylko do Pkingu więc poco mam o nim wspominać?), jakoś spokojnie dojechałem do 45 na trollach w 3 dni, jak widać inni urzytkownicy wypowiadający się wtym temacie też nie mają tego problemu co ty.

I jeśli myślisz, że na doświadczenie wypływa aktualna postać, a nie to, że kiedyś się grało palem, to jesteś w błędzie...

Ostatnio edytowany przez Venderer - 01-05-2006 o 12:58.
Venderer jest offline   Odpowiedz z Cytatem