Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 13:50   #68
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Nice topic.

Chyba oszaleje jak nie wyrażę swojego zdania, a zrobię to w punktach...

1. Co z tego że zabija polaków? Uważam podobnie, jeżeli polak ma IQ poniżej 50-ciu i/lub zachowuje się jak kozak to jedyną nauczką jest jego zabicie. Nie widzę z tym nic złego,
2. Jednak tutaj, widzę że "poszkodowany/i" są tak zdesperowani że skarżą się na killera... Bez sensu, widzę po jego postach że to inteligentny człowiek i nie zabija za nic, chociaż potrafi czasami przegnać jakiegoś nóbka,
3. @opcas: Ciebie pogieło? Przeczytaj sobie regulamin to się dowiesz że:
* Wyzywanie i obrażanie innych osób na tym forum jest zabronione,
* Należy unikać postów nie wnoszących nic do dyskusji,
* Post powinen być czytelny (nie mogę się nic doszytać)
* Należy unikać słów uznawanych za wulgarne (jak za dużo wulgaryzmów, to cenzura nic nie daje),
* Należy pisać na temat,
Mówiąć krótko, zachowujesz się jak... dziecko. Próbujesz zabłysnąć w tym topicu, nie pisząć nic konkretnego, a jak widzisz że przegrałeś. Bo ten wyzywany nie zwraca już na ciebie uwagi to stosujesz się do najgorszego chwytu, dalej wyzywasz... <no comment>
4. Dyskusja w tym topicu jest wg. mnie bez sensu. Narazie większość postów to spam. Powinniście rozwiązać to w prywatnej rozmowie... lub na ringu.

A teraz czekam tylko na setki bluzgów, wyzwisk i wszystkiego co najgorsze, za wypowiadanie własnego zdania...

@Down: Poczekaj aż wypowiedzią się inni z tego topica.
Taaaak...
Całkowicie się z tobą zgadzam Quodion. A punkt pierwszy o IQ pozwole sobie uzupełnić:
1. Co z tego że zabija polaków? Uważam podobnie, jeżeli polak ma IQ poniżej 50-ciu i/lub zachowuje się jak kozak to jedyną nauczką jest jego zabicie. Szkoda tylko że z powodu swojego zachowania ginie 90% Polaków. Choć nie widzę w tym nic złego.

Nie wiem jaka jest sytuacja polityczna na waszym serwie, ale sądząc z wypowiedzi "poszkodowanych" szczerze współczuje "wyrodnym Polakom".
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem