Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 14:15   #35
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
Jak może zauważyłeś do 30 dist proponują trolle, do 40 coś roty a potem minosy i od 50 cyce. Wiesz założyłem ten temat żeby poznać opinie i taktyki innych paladynów jak oni dojechali do 70 dist. I od kiedy trenowali na cycach. Niestety żadne z tych pytań nie dotyczy ciebie. Może i się nie zmieniło z cycami ale na pewno zmieniło się ze spearami. Powiem ci że jadę właśnie do 50 shield i ide na cyce. Z moim rycerzem 51 shield eq takie sam jak pal ytlko że on miał drag shield obrywałem po 20-30hp na full atk. Więc łatwo zauważyć że jeżeli mam vamp shield i 50 shield oraz full def to strata zmniejszy się. PK mnie nie interesuje. Ja gram dla zabawy i od czasu do czasu a nie żeby inni zabijali i pewnie na botach. Ja patrzę na metodę gracza który pisał coś że od 45-47 mogę jakis tam potworek. On mi podał swoją takytkę. Ty próbujesz mnie ośmieszyć a sam siebie ośmieszasz bo nie podajesz konkretnej odpowiedzi. Dobra napisałeś od okolo 55 shield na trenowanie na cycach. A co z głównym pytaniem? Może poprostu nie wiesz? Ja nie wiem więc się pytam.
Czy ta kłótnia ma sens?
Pytałeś o skille - podałem Ci je... -.- jesli uważasz mnie za niedoświadczonego, to zapytaj o to 100+ Pala, powie Ci prawie to samo -.-
Wniosek jest prosty - gardzisz radami które Ci nie pasują.

A i poco mam odpowiadać na pytania na które już odpowiedź otrzymałeś? Zastanów się. Pozatym podałem Ci moją taktyke tak jak inni tutaj piszący, nazbieraj kamieni, ale tego jakoś nie raczysz zaznaczyć. Typowe.
Tak więc zakopmy topór wojenny, a ja już poprostu rad udzielać Ci nie będę -.^

See ya.

Ostatnio edytowany przez Venderer - 01-05-2006 o 14:28.
Venderer jest offline   Odpowiedz z Cytatem