Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2006, 23:14   #50
skryhull
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
Domyślny

pewnie dlatego wybija polaków bo już se kojarzy PL? z noobami co kradną, hackują spamują linkami typu WWW.FREEPACC.PL i gdy widzi na końcu PL wszędzie to PL to zapewne już ma dość, a że polacy są tacy że potrafią ubijać innych polaków to przegrywają ze szwedami, jako że zabijają się nawzajem, tracą kase, level, runy, i skile na bratobójcze walki. Zaś szwedzi naprawde bardzo rzadko biją innych szwedów! i głównie przez to są silniejsi... potrafią się zjednoczyć, nie dochodzi u nich do wojen domowych, za to u polaków to ciągle są sytuacje typu "wypie.... stąd albo masz rooka! <rzuca się z sdkami>" "zaraz powiem mojej cioci bubble żeby cię rokneła" "muj stary jest gmem" "mam skile po 200 i zara cie ubije" "masz deda na mainie!"

poza tym polacy są czesto waleczni i durni do tego stopnia że sie taki za ciebie rzuci i dednie, no ale poszły ci te 3 uhy co? Szwed za to przemyśli akcje, pujdzie po runy, wezwie kumpli... i nie tak jak polacy że "życie za życie- zabiłeś mojego trola to ja zabije ciebie"

i jak tu polubieć polaków?
skryhull jest offline   Odpowiedz z Cytatem