Temat: gs i drag
Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2004, 17:35   #17
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

Hmmm...

@DRAG
Ja ubilem na 18 lv ale mi o ile dobrze pamietam 6 uhow zeszlo (nadzialem sie na f-wava) .
Drag nie jest trudnym przeciwnikiem jeżeli... stoisz na ukos od niego :D.
Na draga najlepiej wziąć blokera ~25 lv i czasami go uhać. Można też latać do okola templa - wtedy poszcza mniej fire balów. Co do lootu - drag ma raczej leprzy loot niz gs bo z gsa raz na ruski rok wypada knight arm czy legi, a z draga dragon hamy (czesciej wypada drag shield niz z gsa arm), takie różne bajery.

@GS
Dobry many z niego, typowy dla palów (potrafi bestia głowe odgryźć) ^^. Ja przy p-secie dostaje od draga 175 (bez tarczy of corz). Strasznie szybka bestia (ja proponuje ubijać od 25 lv UWAGA NA POH NIE WYBIERAJCIE SIE Z LAGAMI, A NOZ KTOS LURNIE GSA. Tak samo z gsem bez lagów absolutnie nie bic (chyba ze masz taki level ze dostaniesz laga na 10 s odlagowuje sie i masz dalej zielone zycie :D. Tak więc przy Gie-esie
Lagi szczególnie nie wskazane. Nie pozwalamy się nawet dotknąć (jak już wspomnalem glowo, nogo i rekożerne). Na gsa nie biezcie tez blokera (chyba ze gosc ma taki shielding, ze dostaje hity po 20 :D).Jeżeli ma być bloker to raczej gosc bedzie uciekal niz bral na klate. Jak widzicie 2-3 gsy to najlepiej bylo by pojsc na spacerek tylko z jednym (gsy mósza byc strasznie szczerbate bo sie plują, dziwne ze prosto na ciebie i na zielono). Cya

+Edit: Pisze prawde, prawde i tylko prawde. Dlaczego ? Jak byście zobaczyli moją liste zgonow to byscie uwiezyli ^^.
KILED by gs
KILED by gs
KILED by gs
KILED by ds
KILED by gs
KILED by xxx
KILED by gs
Jakoś tak :)