Ostatnio na Thori dzieją sie dziwne rzeczy , których nawet nie próbóje zrozumieć, lecz nadal czuje że to wszystko nie jest dziełem przypadku a te kolejne wydarzenia skumulują sie już niedługo.
Co do Gmów i sharowania kont to już ktoś to kiedyś wyjaśnił.Gdyby CIpsoft skrupulatnie zaczął pracować nad tym pozbył by sie 50% swoich zarobków, może nawet więcej a światy opustoszały by w oka mgnieniu.
Sam nie jestem negatywnie nastawiony do tego tematu.To nie moja sprawa jeśli ktoś lubi grać z kimś na ,,spółke" .Ja osobiście nie mógł bym chyba sharować ponieważ nie wiem jak bym znosił to gdy podczas gry drugiego ownera wydarzyło sie coś ciekawego lub przegapiał bym jakieś questy(np anni dh etc).Jednak jestem negatywnie nastawiony do multisharingu,ludzie którzy przebywają w grze po 23h na dobę + do tego mają kilku włascicieli konta to już lekka przesada,tak czy inaczej nie wiem co to za przyjemność z gry.
Kiedyś tibia wyglądała znacznie inaczej niż obecna.Ludzie zdobywali setne lvle, co było sporym osiągnięciem, a społeczność żyła stosunkowo spokojnie, tak czy inaczej z godnością i honorem.Dziś , tibia to gra wojenna ,a setny lvl to dla niektorych kwestia miesiąca+~.