Na tabliczce pisze "Only the humble may touch the Sword of Fury" czyli "Tylko skromny może dotknąć Miecza Furji". Słowo 'humble' pozostało mi w pamięci. Jakieś pół godziny później w mieście poszedłem do npc o imieniu Cipfried (ten w świątyni gdzie zaczynami grę) jak wiadomo może on leczyć ale gdy zapytałem się o jego zawód (hi>job) on odpowiedział "I am just a humble monk. Ask me if you need help or healing." czyli "Jestem tylko skromnym monkiem. Zapytaj mnie jeśli potrzebujesz pomocy lub leczenia." a gdy zapytamy o pomoc (hi>help) odpowiada "First you should try to get some gold and buy better equipment." czyli "Pierw spróbuj zdobyć troche złota i kup lepszy ekwipunek." Wie ktos w czym takim on nam może pomóc? I co trzeba mieć by nam pomógł biorąc pod uwage, że gdy do niego poszedłem miałem ponad 600gp i najlepsze z ogólnie dostępnych itemów na rooku? Początkowo myślałem, że on wyjaśnia jak przejść na mainland ale rookstayerem mam 13lvl a on ciągle mówi to samo...
Może to właśnie on jest związany z questem zdobycia Miecza Furji czyli spike sworda?
Ostatnio edytowany przez Nevada - 02-05-2006 o 07:37.
|