Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2006, 08:54   #572
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny Abu Loppez

Denek(Abu Loppez)-postac ktora budzila wsrod naszych opinii wiele kontrowersji,niezgodnosci,klotni na jego temat oraz rzeczy ktorych wiekszosc z was nie lubiala-opieszalosci jego oraz tego ze lubia sie bawic z ludzmi na tej grze-tak wiekszosc z was pewno zapamieta czlowieka ktory tu gral,gra i mam nadzieje bedzie gral.

Ja natomiast znam go z innej strony-byl on i jest ofcourse kims na kogo moglem zawsze postawic,wiedzialem jak sie zachowa w danej sytuacji,czlowiekiem ktoremu mozna bylo powiedziec o all co sie myslalo na kogos temat-wiedzialem ze nigdy by mnie nie zdradzil-choc walczylem z nim po dwoch roznych stronach to byl i jest czlowiekiem ktory ma u mnie wielki szacunek-wielu z was powie sobie lub napisze teraz tu na tym forum ze jestem smieszny ze to wszystko pisze.Opisuje czlowieka wkoncu z ktorym walczylem.Wszyscy tak mysleli my natomiast nie walczylismy ze soba i kazdy z nas dwoch o tym wiedzial.Zawsze bylismy kolegami jak nie tu w Tibii to na rl.Zawsze milo wspominam czas kiedy sie z nim spotkalem na rl w Poznaniu-heh-byl na moim pozegnaniu jak wyjezdzalem do Anglii-wielki dzieki Denek ze wtedy tez tam byles-wiele to dla mnie znaczylo pozegnac sie z kims z kim mialem tyle doczynienia choc tylko na grze ale zawsze to dla mnie duzo znaczylo.

Wkoncu skieruje sam post do czlowieka o ktorym pisze tak duzo u gory w moim poscie-tak do ciebie Denek-zycze ci aby zycie twoje na rl byle w samych superlatywach,zeby ci sie powiodlo w zyciu prywatnym jak i tym w grze.Mam nadzieje ze nigdy nie zapomnisz o nas,ludziach z ktorymi tyle tu przebywales w tych jak i zlych chwilach,naszych porazkach jak i wzlotach.Pamietaj na mnie zawsze mogles liczyc i mozesz,mysle ze na wielu z nas mozesz liczyc

3maj sie stary-mam nadzieje ze sie spotkamy na rl kiedys zeby powspominac czas ktory kiedys byl....Hail Denek

Franco

P.S-tu macie krotki film ktory wykonal Denek na swoje pozegnanie

http://rapidshare.de/files/19375769/Bye_Azura*****.html
Franco jest offline