Wy wszyscy jestescie wlasnie najgorszymi nalogowcami!!!! Gorszymi niz narkomani , bo narkoman zdaje sobie sprawe ze jest uzaleziony a wy nie!! I to caly wasz problem. A ci z tvn mimo ze nie przedstawili tibi relanie , to i tak mieli spro racji. TIBIA UZALEZNIA. I wiem ze zaraz piedzciesieu ludzi nazwie mnie debilem i , ze sie nie znam. Moze jakis moderator usunie te wypowiedz. A to tylko dlatego ze mam racje ! Powiedzcie sobie szczerze! Ile razy zrezygnowaliscie z tibi dla flimu, ile razy nie uczyliscie na sprawidzian zeby zrobic lvl, ile razy nie poszliscie z kolezanka/kolega do kina bo "musze byc mlvl". I darujscie se komentaze "ja nie jestem uzalezniony", "jestes debilem", bo to zalosne. A jesli uwazacie ze sie mysle to udowodnijcie mi to sensownymi argumentami. A i to zdanie: "po wylogowaniu sie postac jest bezbronna" tu tez mieli racje bo nie bylo to tlyko o tibi ale ogolnie, w ogniesieniu do ogame, x wars, bt to zdanie pasuje jak ulal.