Ty sorcem chciales blokowac cyce?? Wg mnie to troche głupie znaczy nawet bardzo. Najlepiej znajdz sobie jakies miejsce gdzie jest 1-3 cycow naraz i gdzie jest miejsce do uciekania i na dystans z hmm jak masz sensowny mlvl to gora 5 strzalow z hmm zejdzie na jednego cyca. Ja expilem na cycach w Goblin Hills tam najczesciej jeden cyc, czasem 2 tylko raz sie spotkalem zeby 3 i walilem je z hmm exp spoko i nawet fajny loot

.
A co do poradnika to bardzo fajny hehe [troche spozniony zaplon ale to szczegol]
Ale tak na powaznie to fajny. Bardzo dobrze ze napisales o dwarf guardach ja w pierwszej chwili pomysllaem ze to chory pomysl lecz poszedlem z Qmplem druidem na 23 lvl na guardy i w krotkim czasie zdobylem prawie 4 k expa, 300 gp i dostalem 400 gp za loot

DZieki za to ze o tym napisales hehe
I jeszcze smoki mowicie ze bicie z sd sie nie oplaca
a ja chodze na smoka w takim miejscu gdzie jest jeden smok w jaskini i jest rampa strzelam z sd i wchodze do gory i tak w kolko (oczywiscie stoje na mana shieldzie)
Schodzi mi okolo 5-6 sd czyli okolo 1k (jakbym mial sprzedac). Ale zawsze loot jakis jest i przy okazji exp...... np. ostatnio zabilem smoka i byl dragon hammer i sprzedalem za 3,5

i nie wiem dlaczego wg was bicie z sd jest nie oplacalne, to niby kogo mam byc z sd jak nie smoka?? Moze demona hehe
Narx