Cytuj:
- Chobits - Chii! Każdy cżłowiek porządnie interesujący się M&A zna to imie/słowo. Historia opowiada o młodym chłopaku który chce sie dsotać na studia w wielkim mieście (Tokio ^^). Niestety ma za niskie wyniki. W związku z tym wyjeżdża do Tokio na kurs przygotowawczy. W Mieście jak widać nieziemską popularnością cieszą się PArsokony (dobrze napisałem) - komputery będące wewnątrz mechanicznej kobiety (oczywiście o wielkiej urodzie ^^). Niestety są one Pierońsko drogie -ale nasz młody bohater - Hideki (Hideki! Chii! <mówione głosem Chii> [wszysyc odpływają] )
zaczyna marzyć o jednym z nich. Wracając wieczorem z zakupami znajduje jednego - pięknego (piękną?) Parsokona owiniętego bandażami. Niewiele myśląc bierze go do domu. Niestety nie zauważa że z bandaży wypada płytka CD (DVD? )... Oto wstęp do jednej z najbardizej cukeirkowych i niesamowitych opowieści o miłości, poświęceinu, i w ogóle o wszystkim.
A Niektóre odcinki (Bodajże jak "Chii Go shopping" czy jakoś tak się nazywał ten odcinek) można śmiało zaklasyfikować to cudeniek anime ^^
|
Oglądałem dwa odcinki. Mistrzostwo. Najbardziej podoba mi się Sumosu (wicie, ten persocon sąsiada Hidekiego- Shinbo, bodajże) i of kors Chii. ^^