Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2004, 23:33   #67
Kraus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny Mój poradnik(może wam się spodoba)

Nie czytałem pozostałych postów tylko posty na ostatniej stronie głównie "koko" więc dla nie go to piszę ale może innym się spodoba.

mam 30 lvl druid/43mlvl(skile choc mało ważne to sie chcę poszczycić)23/26

do 20 lvl chodziłem na rotwormy na fibuli,tam tez robiłem sobie runki etc etc

od 20 lvl zaczołem odwiedzać PoH-cyce,miosy,orki,gs nie gdyz za latwo deadliwy jest druid
tam na południe od gsow jets respawn ghouli szkieletów i dsów normalnie raj dla maga,walisz niewidzialność i możesz zejść na dół.(energy fieldy zakrywaja dziury wiec niszczenie pola musi byc)na dole full dsow ghouli etc
raj
kilka gfb(jak dla mnei jedno)na ghoule reszta dsow z hmm
jest pieknie

na 27 lvl jak sie monk pojawia w zestawie walisz na guardy,wystarczy bp gfb,2 bp hmm,bp ih (od czasu do czasu ihnac monka jakby nie dawal rady)i tak nawet cala no siedzisz po 20-30 k ekspa w godzine zbierajac

ja osobiście nie chodzę z monkami lecz z gfb i hmmami gdyz mam malo czasu na dzienny hunt,ale 30 k na godzine wyciagam

sadze ze na guardach bede siedzial az do 40,w miedzyczasie orc forest odwiedze i inne przybytki potworkow,moze ten poradnik ci sie przyda,

widzisz na takich niskich lvl jak ansze trzeba sobieradzic w dosc nudny sposob jesli chce sie szybko ekspic,czyli non stop to samo,
Kraus jest offline