Nie czytałem pozostałych postów tylko posty na ostatniej stronie głównie "koko" więc dla nie go to piszę ale może innym się spodoba.
mam 30 lvl druid/43mlvl(skile choc mało ważne to sie chcę poszczycić)23/26
do 20 lvl chodziłem na rotwormy na fibuli,tam tez robiłem sobie runki etc etc
od 20 lvl zaczołem odwiedzać PoH-cyce,miosy,orki,gs nie gdyz za latwo deadliwy jest druid

tam na południe od gsow jets respawn ghouli szkieletów i dsów normalnie raj dla maga,walisz niewidzialność i możesz zejść na dół.(energy fieldy zakrywaja dziury wiec niszczenie pola musi byc)na dole full dsow ghouli etc
raj
kilka gfb(jak dla mnei jedno)na ghoule reszta dsow z hmm
jest pieknie
na 27 lvl jak sie monk pojawia w zestawie walisz na guardy,wystarczy bp gfb,2 bp hmm,bp ih (od czasu do czasu ihnac monka jakby nie dawal rady)i tak nawet cala no siedzisz po 20-30 k ekspa w godzine zbierajac
ja osobiście nie chodzę z monkami lecz z gfb i hmmami gdyz mam malo czasu na dzienny hunt,ale 30 k na godzine wyciagam
sadze ze na guardach bede siedzial az do 40,w miedzyczasie orc forest odwiedze i inne przybytki potworkow,moze ten poradnik ci sie przyda,
widzisz na takich niskich lvl jak ansze trzeba sobieradzic w dosc nudny sposob jesli chce sie szybko ekspic,czyli non stop to samo,