Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2004, 00:48   #72
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Koko
1. Jesli zalerzy ci na szybkim poruszaniu sie to 1, jesli na sile ciosow/ognia to z 2.

2. Na wiekszosc potworow monki, na smoki/DL DS lub Orc Leader, na beholdery mozna z mino archerem, elf scoutem lub FD (ghoul tez sobie niezle radzi ale jest za wolny).

3. Jedno i drugie, nie daj sie otoczyc, ale i wykoncz ich z GFB, tak ogolnie jesli sa 3+ potwory naraz to sie bardziej oplaca bic GFB zamiast HMM.

4. Poexperymentuj, ja ogolnie nie lubie chodzic z summonami dlatego ze mnie to spowalnia (i ogranicza do 1 kopalni).

5. W kopalni na guardach ludzie sa na tyle domyslni ze monk to summon, a jak jakis low lvl sie trafi co bedzie chcial zabic monka mimo wszystko to polecam pokazac mu czemu nie powinien atakowac (za pomoca monka i/lub SD)... pozniej gdzies odczekac az czaszka zniknie.

6. Tak

Cytuj:
Nie wiem po co mi fluidy......
My po prostu mamy troche inne pojecie o polowaniu, ja lubie sobie zrobic/kupic runy, pojsc polowac przez 2-3 godziny a pozniej afkowac pod domkiem.
Ty za to wolisz isc na 8h hunta z workiem SD i BP blankow, zabic 1 smoka, poczekac 2 godziny zanim zrobisz nastepne SD i mana sie troche odnowi i zabic nastepnego smoka.

Cytuj:
I jeszcze jedno pytanie to w kogo ja mam walic z sd??
W nikogo, moj druid ma juz 40 lvl a do tej pory uzyl moze 5 BP SD... po 1 na dobijanie DL a reszta na solowanie roznych monstrow lub jak trzeba bylo cos szybko zabic.
Pozatym nikt ci nie mowi ze nie mozesz isc z SD na smoka, tylko ci mowie ze nawet na cyklopach za te same pieniadze mial bys 2-3k expa zamiast 700, a to ze ci sie trafil w pierwszym D hammer to fart jakich malo poniewaz srednio ze smokow wypada 1 D Hammer lub D shield raz na 100 smokow.