Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2006, 22:55   #644
Vahlar
Guest

Domyślny Wnioski po przeczytaniu całego tematu

Przeczytałem cały temat, hehe (chociaż równie dobrze możnaby przeczytać kilkanaście konkretnych postów - reszta to powtórki, bzdury, domysły niepoparte faktami itp. popieram pomysł wybrania treści i przeniesienia do innego tematu)

Nie robiłem wywiadów z żadnymi NPC, bo odnoszę wrażenie, że wszystkie NPC dla facc są już przepytane (jak mi jeszcze ktoś przyjdzie do głowy to zrobię edit).

OK, teraz co ja myślę:
Od razu nasunęło mi się to: skoro Tibianus mówi: ...if you could RETURN this wepaon to me... to czy to nie oznacza, że on już kiedyś miał excalibuga?

Jak znajdę trochę czasu, to przejrzę wszystkie książki z http://myweb.cebridge.net/tlttemp/ti...izard%20People

Może coś znajdę. Z chęcią pomogę w poszukiwaniach miecza, bo dopóki nie znajdziemy klucza do tłumaczenia księgi domysły są nic nie warte (oczywiście bawić się można...) Może znajdą się gdzieś jakieś napisy w języku cyklopów? Bo na język elfów mi to nie wygląda: po pierwsze: nie znajduję w przykładach mowy elfów takiej ilości apostrofów ('); po drugie:występuje tu słowo lil'lil (wiem, że to już było powiedziane, ale nie sądzę że dużo osób będzie czytać od początku) co oznacza po cyklopiemu krasnoludy chyba

Mam też pytanie: czy ktoś z pacciem mógł by się rozejrzeć za tymi kamiennymi tablicami u lizardów, o których wspomina któryś z NPC w Port Hope? (tą informację opieram na tym, że ktoś tak napisał)
I jeśli to zrobi to mam nadzieję, że nam powie co jest na nich, żebyśmy się mogli zastanowić razem - jeśli ktoś jeszcze zagląda do tego tematu

PS: Ostatnie kilka stron to rzeczywiście chyba po to, żebyśmy sobie przypomnieli co było na początku? Polecam czytać! (mnie to zajęło tylko jakieś 5-6 godz)
  Odpowiedz z Cytatem